Fon blokaj seçeneği ile alımda fonları satıp mı alıyor.
Fon blokaj seçeneği ile alımda fonları satıp mı alıyor.
Tabi arkadaşlar bir şeyler yazıyorum yanlış anlaşılmasın milleti korkutmak için falan değil... net olan bir geçek var ve şu anda endeks düşüyor bu iki güne kadar kesin belli olur ve trend kendisini teyit eder, gerçekten düşecek mi yoksa düzeltme mi? Dikkatli olmakta fayda var.
Hepsi dümen talep falan geldiği yok 6.25 ten satmışlar tabandan satmışlar talep gelse 7.50 olurdu fiyat talep falan yok küçük yatırımcıyı kandırıyorlar almayın borsaya girince hissesini
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Talep gelse taban fiyat ta uzlaşma olmaz anladın mı 6.25 taban fiyatı demek talep gelmemiş
Adam yazmış 6.25 e almış istediği kadar bak yabancı kısmına
Demek talep falan gelmemiş
Normal olan 7.50 de uzlaşma olması gerekir di bence bu halka arz başarısız olmuştur
Ben inanmıyorum talep geldiğine
ama Yabancılar satmak için fiyatı yukarı çekecektir
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
talep gelmeseydi, insanların paralarının 95% ini iade edip, ne yazık ki satıldı hepsi demezlerdi. sen bir dükkana gidicen, adamın satamayıp elinde kalan mallarınına talip olacaksın, adam diyecek ki "yok kardeş elimdeki stoğun 20 katı talep var, sana anca istediğinin 20 de 1 ini satabilirim."
hangi hayal dünyasında yaşıyorsun? halka arz fiyat aralığı 6,25 - 7,50 idi. halka arza geldiği söylenilen talep birebir doğrudur çünkü elimize geçen hisselerin oranları da tutuyor. bu bahsedilen taleplerin hepsi 7,50 den geldi demek değil. 6,25 ve üstü demek.
halka arzda gelen talepler doğrultusunda hisse fiyatlamasının matematiği ve mantığı nasıldır, nasıl yapılır bilgin var mı ki de konuşuyorsun? ağzı olan atıp tutuyor bu forumda, cahil olup da uzmanmış gibi konuşmada yaygaracılıkta milletimizin üstüne yok.
18000 TL ye 700 TL gelmiş demektir talep cok
Ya bana niye bir lor bile gelmedi yapı kredi kullanıyorum aracı kurumu arayarak halka arza girdim ama bi lot bile hesabında yok parada geri iade edildi
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri