Sayfa 25/41 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 322 madde; 193 - 200 arası.

Konu: The collaps of 2018

1. Dun verdin coskuyu verdin coskuyu yok satmaya firsatiniz olmacak dedigin ne oldu yuzde 1 sabah sizin gazina gelip satan ile aksami beklese yuzde 3 kardaydi..

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by edipharabi Yazıyı Oku
    Dun verdin coskuyu verdin coskuyu yok satmaya firsatiniz olmacak dedigin ne oldu yuzde 1 sabah sizin gazina gelip satan ile aksami beklese yuzde 3 kardaydi..

Sabah düşükten alıp akşam yüksekten satacak kadar iyiysen burayı okumana gerek yok zaten.
    365 gün boyunca hep kazanıyordun da bugün mü kazanamadın. Burada bist ile ilgili paylaşım hele hele hisse senedi alsat önerisi yoktur.

3.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Resmen tarihi anlara eşlik ediyoruz
    Tam çöküş
    Dow yüzde 4 kayıplı
    Çıkış kapıları kapandı
    Bistte hissesi olanlar satacak Fırsatı bulamayacak
    Çok yazık oldu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Satacak firsati olmacak dediniz oysaki sakin olun stoplara riyaet edin deseydiniz elinde hisse olan sabah satmayip beklese zaten kafadan yuzde 2 karda yarin da insallah tepkiye verir zararsiz atlatabilirdi oyle bir algi yapiyorsunuz ki cikis yok kapilar kapali tum hisseler tabanmis gibi algilaniyor

4.  Alıntı Originally Posted by edipharabi Yazıyı Oku
    Satacak firsati olmacak dediniz oysaki sakin olun stoplara riyaet edin deseydiniz elinde hisse olan sabah satmayip beklese zaten kafadan yuzde 2 karda yarin da insallah tepkiye verir zararsiz atlatabilirdi oyle bir algi yapiyorsunuz ki cikis yok kapilar kapali tum hisseler tabanmis gibi algilaniyor

Hisselerin tavan yapsın kardeşim.
    Bugün gibi volatil seanslar çok yaşandı ve yaşanacak. O yüzden borsanın genel kurullarına uymakta yarar var.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Bist grafiği atın tartışalım medeni insanlar gibi lütfen
    Eksiklerimi göreyim
    Banada birşeyler öğretin
    Öğrenmeyi seviyorum istiyorum

Topiginizin basından sonuna okudum
    Tebrik mesajıda yayınladım
    Cok pasif bilgiler var
    3,5 güne burasida kapanir

cennete giden en kestirme yol trenddir....onun tersinde hareket etmeyin....kimse faiz oranlarının gideceği yönü ekonominin gidişatını ya da borsa'nın gelecekteri durumunu önceden tahmin edemez....

borsa'da kazanmanın en iyi yolu büyük spekülatörlerin dümen suyuna gitmektir....bu kişiler borsa’ya girip çıkarlar....spekülatör dediğiniz kişiler faiz, döviz, ve borsa üçgeninde dolaşırlar....ben buna bermuda şeytan üçgeni diyorum....

uzaktan bakacaksanız....bu üç alternatiften büyük para sahipleri için o anda hangisi cazip....bu üçlemeden borsa çıkıyorsa hava nasıl olursa olsun borsaya girin derim....

borsa tepe noktalarından yüzde % 60 ila % 70 geri gelmedikçe bu adamlar borsa'ya gelmezler....Kendi haline bırakırlar....

6. düzeltmenin düzeltmesi.😊

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. küstürdünüzya adamı fikir alıyorduk negüzel.buranın genel kuralıdır yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by astra06 Yazıyı Oku
    küstürdünüzya adamı fikir alıyorduk negüzel.buranın genel kuralıdır yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Merak etme sen patlamış mısırları hazırla, "namıssız gamyonu dayadığı zaman" çıkar ortaya...

Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Patlamış mısır hazır mı? [emoji851]
    Bizim cephede değişen bir şey yok. 17 sen sonra gamyonu dayar namıssız..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."

Sayfa 25/41 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •