Bu yünsanýn gözü de toðraða bakýyor, çok sýkýcý bir hisse, ne hareket var ne aksiyon, 3 aþaðý 3 yukarý dönüp duruyor, iþlem hacmi de yok. Gýcýk oldum iyice...
Bu yünsanýn gözü de toðraða bakýyor, çok sýkýcý bir hisse, ne hareket var ne aksiyon, 3 aþaðý 3 yukarý dönüp duruyor, iþlem hacmi de yok. Gýcýk oldum iyice...
Bu söylemi þaka olarak algýlýyorum. Para kazanmaktan sýkýlan bir insan ilk kez görüyorum. Hisse 3.60 lardan 5.60'ý gördü, 4 liradan almýþ olsan % 40 yapar ve 2 ayda yaptý bunu.
Bilmek deðil, yapmaktýr hayatý deðiþtiren!
Ýngiliz banka Barclays'e göre ABD borsalarýnýn tarihi çöküþünü yaþamasýnýn ardýndan portföy yöneticileri yakýn zamanda yüklü bir satýþ gerçekleþtirecek.
ABD'de Dow Jones, S&P 500 ve Nasdaq endekslerinin 2018'in tüm kazançlarýný sildiði 5 Þubat'ta müþterileriyle bir not paylaþan Barclays, iddialý bir öngörüde bulundu.
Buna göre fon yöneticileri gelecek birkaç gün içerisinde 225 milyar dolar deðerinde hisse satacak.
Bugün JP Morgan da, ABD hisse senetlerinin 100 milyar dolar büyüklüðünde sistemsel çýkýþla karþý karþýya kalabileceði uyarýsýnda bulundu.
Kaynak : http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...k/78000/78902/
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
yavaþ yavaþ zevk vererek yapmak varken neden sert yapacaklarmýþ.demek sert den hoþlanýyorlar.sert vereceklerde sert alabilecek kapasitede birilerini bulabilirler mi..bana inandýrýcý gelmedi.mevlam neylerse güzel eðler.mevlam ayýlara imkan ver me
Yer Ýmleri