Sayfa 91/372 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 721 - 728 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by his Yazıyı Oku
    Siz o zaman şirketin ya ortağısınız yada orada üst düzey yöneticisiniz veya bunlardan her ikisi değilseniz bu söylediklerinizin kaynağının bir linkini atarsanız memnun oluruz.
    İnternette bu bilgilere ulaşabilirsiniz.:

EN AZ YÜZDE 5'TEN FAZLA PAY ALANLAR

Öte yandan, halka arzda yüzde 5'ten fazla pay alan yatırımcıların ikisinin ABD, birinin Birleşik Krallık'tan olduğu bildirildi.

Açıklamada, Birleşik Krallık fon yönetimi şirketi Blackrock'ın 17 milyon 500 bin lira nominal tutarla yüzde 8,23, ABD'li şirket Fidelity Management & Research'ün de 15 milyon 500 bin lira nominal tutarla yüzde 7,29 pay aldığı ifade edildi. Yine ABD'li fon yönetimi şirketi Moon Capital'ın 12 milyon lira tutarla yüzde 5,64'lük hisse aldığı belirtildi.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

2.  Alıntı Originally Posted by Insurgent Yazıyı Oku
    Uygulamadan bulamadım kaç tane geldiğini siz nereden baktınız?
    hesabında kaçtane aldığın yazıyor zaten

3. Bende sadece kesilen parayı gördüm oradan anladım

4.  Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    İnternette bu bilgilere ulaşabilirsiniz.:
    EN AZ YÜZDE 5'TEN FAZLA PAY ALANLAR
    Öte yandan, halka arzda yüzde 5'ten fazla pay alan yatırımcıların ikisinin ABD, birinin Birleşik Krallık'tan olduğu bildirildi.
    Açıklamada, Birleşik Krallık fon yönetimi şirketi Blackrock'ın 17 milyon 500 bin lira nominal tutarla yüzde 8,23, ABD'li şirket Fidelity Management & Research'ün de 15 milyon 500 bin lira nominal tutarla yüzde 7,29 pay aldığı ifade edildi. Yine ABD'li fon yönetimi şirketi Moon Capital'ın 12 milyon lira tutarla yüzde 5,64'lük hisse aldığı belirtildi.
    Ben ona takılmadım zaten %85 yabancıya gidecek...Taban fiyat koyu ve büyük harfle algı yapılıyor ne tabanı 6.25-7.5 aralığından bu rakam uygun görüldü. buda açıkçası bizim işimize geliyor...

5. işlem görmeye ne zaman başlayacaktı

6.  Alıntı Originally Posted by REİS Yazıyı Oku
    işlem görmeye ne zaman başlayacaktı
    yarın başlayacak diye biliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by goktug82 Yazıyı Oku
    yarın başlayacak diye biliyorum.
    eyvallah..

8. muhtemelen en az 2 tavanı var bu kadar talep ve bu kadar az hissenin ky gitmesi buna sebep olur

Sayfa 91/372 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •