Yurtdışındakiler bizim reisin faizler konusundaki konuşmasını yeni öğrendiler sanırım.. Dolar zıplamaya başladı. Swap faizlerinin düşeceğinden korktularsa dolara koşuyor olabilirler.
Yurtdışındakiler bizim reisin faizler konusundaki konuşmasını yeni öğrendiler sanırım.. Dolar zıplamaya başladı. Swap faizlerinin düşeceğinden korktularsa dolara koşuyor olabilirler.
3,80 e değdi çekti...![]()
Reyizin başı biraz rahatlasa ilk işi faizi kurcalamak olacak.
MB başkanı Afrin'le rahatladı...
Hakan Atilla davasında savunma avukatlarının deliller sebebiyle davanın düşmesi ve beraat talepleri hakim Berman tarafından reddedildi .Hakim Berman , makul şüphe ötesinde tum suçlamalarla ilgili yeterli sebebin bulunduğunu söyledi /
bide bu var tabi
bir halt olacağı yok.
Ben Amerika'daki bu davayı anlamadım .bnp paripas,HSBC vs yaptirimlari deldigi için ceza ödedi ama hiç bir yönetici yargilanmadi .
Show gibi geldi bana.Hakan attillanin FBI sorgusunun basina sansürsüz sızması tam bir insanlık ayıbı zaten
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazıları dayak sever diye Türk filmi vardı,o geldi aklıma.Ancak son 3 ayda mevduat tercihi iş yaptı.Bu nedenle doları arttırmayıp %25 de bıraktım.Zaten ciddi bir hareket olacaksa yeni gündemler sürülür piyasaya.
Keçiboynuzu gibi çiğne çiğne aynı hesaba geldi,vadeyle beraber maliyetim 3.80 üstüne çıktı
Yer İmleri