Sayfa 116/372 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 921 - 928 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kgns Yazıyı Oku
    yorumlarımı okursan uçacak diyene de çakılacak diyene de müneccim misin dediğimi görürsün. insanların faydalanacağı bir şey diyemiyosan hiç dememen daha faydalı olur. bunu öğrenin artık. neymiş senaryo hep aynıymış, önce öyle sonra böyle sonra şöyle oluyormuş. madem öyle senin zengin olman lazım bu bilginin faydası var ise? hala buralarda 3-5 lotu olanlarla takılıyorsan, biliyor olmana rağmen becerememişsin demektir.

kısaca; boş yapma
    Sen de bence herkesi kendinle bir tutma benim ne kadar lotum hangi hissede bunu bilemezsin. Ne kadar kazandigimi da. Bu nedenle sen bos yapma bence. Ayrica ben ucacak da dusecek de demedim. Tecrubemle genel senaryodan bahsettim. Kimseyi yonlendirmedim. Ama sen atar yapma gibi bir ergenligi seviyorsun sanirim
    Boyle devam et

2. Sn his genel düşüncen nedir ?

3. Kademe paylaşacak yok mu arkadaşlar?

4. finansonline mağduru sırf benim herhalde...

5. Şu ana kadar, Bist in işlem hacminin neredeyse yarısı bu hissede oldu...

6. Sn temel reis TLF üzerinden de al sat imkanı var arayıp

7.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Sn his genel düşüncen nedir ?

Endekse rağmen durum gayet iyi bence sabah biraz olması gereken çalkantı oldu.
    Endeks alıcılı olsaydı direk tavandı, kâğıda b*k atanları Allah bildiği gibi yapsın,
    Bugün trade yapılır ancak satılan noktadan geri alabilir miyiz bunu artık trade yapan düşünsün...
    Ben açıkçası 6.72-6.92-7.02 arası trade yaptım.

8.  Alıntı Originally Posted by his Yazıyı Oku
    Endekse rağmen durum gayet iyi bence sabah biraz olması gereken çalkantı oldu.
    Endeks alıcılı olsaydı direk tavandı, kâğıda b*k atanları Allah bildiği gibi yapsın,
    Bugün trade yapılır ancak satılan noktadan geri alabilir miyiz bunu artık trade yapan düşünsün...
    Ben açıkçası 6.72-6.92-7.02 arası trade yaptım.
    Sn his zaten arzdan %5 aldık şimdide arttirdim o rakamı .. hakkımızda hayırlısı olsun...

Sayfa 116/372 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •