Sayfa 525/964 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sıkıntım şu kardeşim; bu hisse benim 4.5 yılımı götürdü, Maddiyat ı bırak stres huzursuzluk sağlık vs vs. Şu arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum başta şirket sahipleri olmak üzere gsry , e rdinç , nadeo, frclee e vs. vs ye. Bu arkadaşlar kanunu olarak al sat dememişlerdir belki, tatlı tatlı yazılarla ben ve benim gibi ky yi etkilenmiştir. Keşke diyorum yukardaki Altın öğüt ü idrak edebilseydim. Sat kurtul falan diyorlar zaten has yüzüne hasret değilim. Belli seviyeye gelsin 1 sn durmam.

2. A be hocam gecen satmissin kimden etkilendin o zaman... Yani kendi kararini verebiliyorsun demek ki

Benim bildigim artog da almistiniz onu da mi ben aldirdim...

Bak tahtasi kapandi. Biz tahtasi kapanmasin mal kacirilmasin diye ugrastik. Ama hakkini helal etmeyecekmis ya biz etmezsek ne olacak..

Kusura bakma sdksmr19 yukaridan satsin ya da sattigini asagidan alsin diye size yardimci olamayacagim

Ya da kervani alin satin dememissiniz diyorsun peki frecell al sat mi yapmis seninle beraber hala bekle miyor mu?

Saka yapiyorsunuz herhalde yukselsin satayim diyorsunuz... Bence bundan sonra alacaginiz hisseleri iyi secin

Ben gayrimenkulleri ve cagri icin aldim... Son dakikaya kadar da cagri var denildi. Danistayi, temyizi idare mah. Bolge idare mah. Spk si BIST i ama hisse yukselmeyince veya dusmeyince suclu frecell oyle mi??

Gayrimenkullerin cogu duruyor ve bende duruyorum...

Yoksa kusura bakmayin ne tahtaciyim ne de tahtayi hareket ettirecek gucum var. Onun icin sdksmr19 cikabilsin diye size yardimci olanayacagim.

Ha yorumlarimdan sikayetciyseniz elestirebilirsiniz ancak nasil satarken kimseye sormadiniz ya da alirken... Kendi kararlariniz yuzunden kimseyi suclamayin..

Bizim hesaba katmadigimiz sirket yoneticileridir. Borc odemelerinde de bunu gosteriyorlar.

Yoksa gm olsun cagri olsun bunlar uydurma degil gerceklerdir.

Hocam peki frecell sana hakkini helal etmezse ne olacak???

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. ohhh ne ala memleket hakkımı helal etmiyorumlar falan filan.
    adama demezlermi madem 4,5 yıldır mağdursun.
    farzetki elinde 1 sene önce 75 bin lotun vardı.
    şimdi 130 binden fazla.
    eeee madem hisseye güvenmezsin niye lotunu artırırsın.
    eeeee dersenki maliyet düşürücem o yüzden aldım.
    eeee niye güvenmediğin hissede maliyet düşürürsünkiii.
    algıya bak algıyaaa.
    daldaki kuşa bak gibi.
    yaaa sizin bu yazdıklarınızla maliyeti çok yüksek olanlar çorumun plakasında sattıysa 19 kuruşlardan.
    eee şimdi ben kimden şüpheleneyim.
    eee bu mağduru oynayan kimin için çalışıyoooo dersem.
    eee çok yazılacak varda şimdilik kalsın bende.
    SEN HERKESİN SÖZÜNE BAKMA FRECEL BEY ENERJİNİ DÜŞÜRMESİNLER.

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    A be hocam gecen satmissin kimden etkilendin o zaman...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

AL-SAT OLMASIN BU İŞLER. YATIRIMCININ BAŞINI YAKAN ZATEN BU AL-SATÇILAR.
    HER MAĞDUR OLDUM DİYENE İNANMAYIN BU HİSSEDE. BENDENDE SÖYLEMESİ.

5. Herkes herkes ten hakkını alır merak etmeyin. Benim her konuda vicdanım rahat. Sizin yorumlarınızı almamış olabilirim ama satamadık . 56 hareketinde kalmazdım. Yok çağrı yok şu yok bu . Millet Danıştay haberini biliyor biz 1.30 çağrı hayallerini kuruyoruz durmaz dım 56 hareketinde aha 1 yıl daha gitti ömürden

6.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku

AL-SAT OLMASIN BU İŞLER. YATIRIMCININ BAŞINI YAKAN ZATEN BU AL-SATÇILAR.
    HER MAĞDUR OLDUM DİYENE İNANMAYIN BU HİSSEDE. BENDENDE SÖYLEMESİ.
    Size de hakkımı helal etmiyorum. 100% yalan . Kişi kendisini yansıtırmış. YoK kademeler yok grafikler her şeyin farkındayız.

7.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    size de hakkımı helal etmiyorum. 100% yalan . Kişi kendisini yansıtırmış. Yok kademeler yok grafikler her şeyin farkındayız.
    benim kademe grafikle ilgim olmaz.benim maliyetim düşük zarardada değilim istersem satar giderim yarın. Kimle karıştırdın onuda bilmiyorum. Ben diyorumki niye hisseni çoğalttın madem hisseye güvenmiyorsan. Birde burda kimse kimsenin babasının oğlu değil diyen kim. Sensin. o zaman milletin aklıyla niye iş yapıyon adama derler.

8.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Bunlar olmazsa Spk fişi çekmez mi?
     Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Yani gündemde kod dışı olayının var olduğunu şirkette mi kabul ediyor.
    2017 Bilançosunda bunları yapmazlarsa Spk ne yapar. Spk nın bunla ilgili uyarısı vardı sanırım.
    Herkes herkes ten hakkını alır merak etmeyin. Benim her konuda vicdanım rahat. Sizin yorumlarınızı almamış olabilirim ama satamadık . 56 hareketinde kalmazdım. Yok çağrı yok şu yok bu . Millet Danıştay haberini biliyor biz 1.30 çağrı hayallerini kuruyoruz durmaz dım 56 hareketinde aha 1 yıl daha gitti ömürden
    Peki be hocam bak bir daha yazıyorum... SPK ve BİST çağrı var dedi... idare mahkemesi var dedi. Bölge idare mahkemesi var dedi. Danıştay var dedi. Temyiz var dedi... Ama geldik karar düzeltmeden döndü yok dedi tekrar ilk mahkemesine gitti yok dedi.

Şimdi varken yani mahkeme var derken frecellde var diyordu yok derken de mahkeme çağrı yok dedi diye yazdı...

Şimdi ben mi iptal ettirdim çağrı olayını dalga mı geçiyorsunuz satsaydın hocam 56 kuruştan... bak geçen bilanço kötü geleceğini düşündüğüm için sattım diyorsun... hayırdır... derler adama bir de burada yazdın... kot dışı olabilir dedin... spk cezalandırabilir dedin... Ya senden etkilenip satan olursa yarın da yükselirse eeee o zaman ne olacak...

Burada hepimiz değerlendirme yapıyoruz... hepimiz mağduruz... ama işinize gelince bravo frecell işinize gelmeyince kötü frecell..

Kusura bakmayın hocam bir daha söylüyorum benim tahtayı hareket ettirebilecek ne gücüm ne de imkanım var. Kusura bakmayın sdksmr19 iyi fiyatlardan satsın ya da alsın diye de çizgimden, doğrularımdan vazgeçmem...

Yani ben sana yardım edemeyeceğim...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 525/964 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •