Sayfa 108/831 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 857 - 864 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Neyse bence alım fırsatı vermeye başladı bugün bir parça aldım. Biraz daha düşer ise yüklenir rahatıma bakarım.

2. Şirket Yönetimi

Alıntı Originally Posted by İzmir Yazıyı Oku
    2017 yılı Ocak ayı Toplam üretim : 3460 Adet, iç ve dış toplam satış adedi : 3112 olmuş ,, hisse fiyatı 75 - 76 Tl.
    348 adet stokta kalmış ,,,, fazlalık ,,

2018 yılı Ocak Ayı Toplam Üretim : 4052 adet , iç ve dış toplam satış adedi : 2808 olmuş , hisse fiyatı ??
    1244 Adet Traktör , stokta kalıyor ,, peki sipariş olmadan bu kadar Traktör neden üretiliyor,,, bizimi yiyorlar,, Acep ?!!

acaba bu rakam farazimi ,, Türk Traktör kap sayfasında bugün 6.02.2018 toplam 6 adet Yatırım şirketinin haberinemi hizmet ediyor,,, Kalem oyunumu ?? ( Ali Cengiz Misali )

bana hiiç inandırıcı gelmedi ,,, 4052 Adet üret ,,, sonra 2808 adet satış yap ,,,, 1244 adedide stoğumda tutucam ,,, olucak şey değil ,,, çünkü eldeki sipariş verilerine göre üretim yapılır,,,

Ocak , Şubat , Mart 2018 yılı Bilançoda belli olur ,,, ( Maliyetler, işçilik giderleri ,, dış ve iç borçlar ) ak koyun kara koyun
    Türk Traktör Kurumsal, etkin yönetilen bir Koç Holding şirketi.
    Piyasa talepleri yanında gelecek projeksiyonları çerçevesinde üretim planlaması yapıulır, nakit akış tablosunun verdiği olanaklar dikkate alınarak üretim planlanır ve üretilir. Şirket yetkilileri talep olmadan, beklenti olmadan, geleceğe ilişkin bir öngörü olmadan stokta bekletmek üzere üretim yaparlar mı hiç?
    Hem de bir KOÇ iştirakinde bu olur mu?
    Bu türetim ve satış tablosu bana diyor ki:
    Şubat-Mart Nisan aylarında mevsimden, hurda araç teşviki ve ihracatta beklenen artştan kaynaklanacak bir talep artışı olacak. Emtia fiatları artmadan piyasanın beklentisine cevap verecek bir hazırlık yaptılar
    Önümüzdeki aylar bu tercihin doğru olup olmadığını, şirket yönetiminin isabetli karar verip vermediğini gösterecektir.

3. TTRAK - 8.02.2018 Perş.
    Koç Holding çöküşte izlenimi var , çook güçsüz ,, genelinde işler kesat, satışlar dip ,,, Fabrikada sorun devam ediyor,,, Nolcak bu Koç'un hali ,,, iyimi yönetilmiyor !!

acaba çalışanların maaşları yüksek olunca , rehavete kapılıp kimse işleri tınlamıyormu ,,,,, olsa da olur olmasada ,, misali.. !!

4. yani endeksten çok farkl.ı davranıyor...85 sonrası...özellikle yeni bir firmanın piyasaya gireceği haberininden sonra ezik tutumunu devam ettiriyor.endeks 2000 puan çıktığında bile sağır ve duyarsız...düştüğünde ise neredeyse iki katı eksi bonkörlükle kağıdın içine ettiler...koç grubunun en ezik kağıdı......diğerlerinde endekse göre parelellik hep oldu.biz de dere geçerken misaline uyum sağladık...sele yakalandık..keşkelerin faydası yok artık

5. Fırsatı verdi yine exmarine... buralar alım fırsatı bence. 71 altına gelirse Banvit den portfoyun yarisini zararla çıkar buna gelirim. Nisan da temettü var ve aslında bu her zaman ki hareketleri. Mart içinde kendine has hareketlerini yapar diye düşünüyorum.

6. bence de alım fırsatı, temettüden gelecek parayla alacağımı yavaş yavaş buralardan alıyorum. para gelince harcadığımı yerine koyuyorum

7. 74.200 den almaya başladım 72.150 ye kadar 6 farklı kademede alım yaptım. Maliyet 74.213 geçenlerde de hemen hemen bu noktalardan girip 79 dan cikmistim. 71 altına gelirse dediğim gibi ağırlığım burası olur.

8. 68 uzak degil.bekle.bekle.bekle.

Sayfa 108/831 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •