Sayfa 162/1081 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Bu borsa iklimini Sacro bile beklemezdi.Olasiliklar arasinda dususte var.Bence yuklenmemeli o kadar.15 hissede kazandirirsin.2 hissede kaybettirirsin.Kimse burada al/sat zorla yap demiyor.Borsada iklim iyi olsa idi Yunsa en az yuzde 30 kazandiracakti.Teknik oyle okuduk.
    Not: Borsa kan kaybederken para kazanilir.Bu en acimasiz tarifidir;
    2023 sonu Bist 8000?

2.  Alıntı Originally Posted by eagle34 Yazıyı Oku
    Sn. Fight clup insanlar kar eder, zarar eder bunlar her zaman var olan şeyler. Sorun olan, insanlar zarar yazmışken sizin cikip dalga geçer gibi konuşmanız. Üslup olayı yani. Lütfen dikkat.
    Bilinçli ve kasıtlı olarak yaZdim
    Herdafasinda burada teknik analiz bilmiyorsaniz gidin coluk cocugunuzun rızkını
    Burada tuketmeyin diye
    Tanımadığınız insanları dinlemeyin diye
    Hatta belki yararim dokunur diye 1 lot aldim yazdim Madem seviyoruz hocayı
    Ya ne desteği arkadaşlar
    Borsa bildiginiz kumarhane
    Yüz kere bin kere yazdim
    Benim kimseyle bir problemim yok
    Laf yetiştirmekten ekrana bakamıyorum
    Herkese laf yetiştirecek bilgi tecrübe ve Türk’çem var
    Ben burada Allah rızası icin paylaşım yaptim ve uyardim
    Dost acı söyler
    Herkese Selamin Aleyküm

3.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar,
    karelde 60 dkıkalık sona gelmıs dıye goruyorum.
    daha sana ne deyim, kipa, karel... maşallah, nazar değmesin inşallah

4. Sakin olmakta fayda var kalp kirmak kolay olan bence bikac gundur endeksle beraber bizde sikintili gunler geciriyoruz. Guzelim topigimizdeki hosgorulu ortamin bozulmamasini diliyorum cunku burayi digerlerinden ayiran ozellik bence bu.

Gerekenlerin hepsi söylemiş zaten. Benim kendimce tek vurgulamak istediğim Sacro'nun kötü niyetli olmadığı idi ki Fight clup'ta bu konuda özür dilemiş zaten. Bu adam kimsenin paralı yatırım danışmanı değil arkadaşlar ve iyi niyetinden burada paylaşım yapıyor, sadece yunsa için değil burada konuşulan tüm hisseler için.. Bunu hiçbir zaman unutmayalım lütfen. Ama herkese naçizane tavsiyem hangi hisse olursa olsun, kendinize bir stoploss seviyesi belirleyin(karda olduğunuz zamanlarda bile). Teknik biliyorsanız teknik, yok bilmiyorsanız psikolojik. Emin olun daha rahat edeceksiniz.
    Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

6.  Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku
    Gerekenlerin hepsi söylemiş zaten. Benim kendimce tek vurgulamak istediğim Sacro'nun kötü niyetli olmadığı idi ki Fight clup'ta bu konuda özür dilemiş zaten. Bu adam kimsenin paralı yatırım danışmanı değil arkadaşlar ve iyi niyetinden burada paylaşım yapıyor, sadece yunsa için değil burada konuşulan tüm hisseler için.. Bunu hiçbir zaman unutmayalım lütfen. Ama herkese naçizane tavsiyem hangi hisse olursa olsun, kendinize bir stoploss seviyesi belirleyin(karda olduğunuz zamanlarda bile). Teknik biliyorsanız teknik, yok bilmiyorsanız psikolojik. Emin olun daha rahat edeceksiniz.
    Aynen katılıyorum. Sacro ya güveniyorum.satmamin sebebi tamamen psikolojik.gerekirse yukarıdan alırız. Sacro nun emeği ödenmez. Şu anda karel gidiyor mesela.bu gün ku kayıp 5.20 den beri karel alıp satarak kazandigimin yanında hiç.bu da yine sacronun emeği yol göstermesi ile oldu.
    Bu günlerde kırıcı olmaktan ziyade yapıcı olmak lazım. Herkese iyi hafta sonları ☺

7.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Valla is onu tavsiye edip aldirana soyleyin
    Ben uyari yaZimi hemen yazdim
    Destek kostek olmasin diye
    Cunku hisse teknik olarak sat veririken bu destek olun paylasimi bana art niyetli gelmisti
    Bakin terbiyesiz oldum
    Kotu Adam oldum
    Hic onemli degil
    Sanal alemde bir kulagimizin arkasi kaldi

Istediginiz kadar kufur edin kotu soyleyin
    Ben dogru yaZmaktan vazgecmem
    AMA artik onuda soylemem
    Allah herkesin kalbine gore vericek
    Güzel kardeşim fikirlerini dikkate almışımdir kısa süren topiginide ilgiyle takip etmiştim.benim gözümde değerli birisin.
    Sacro kardeşim de değerlidir onun yazdıklarını da dikkate alırım .ha zarar ettim ama bunu birine bağlamak çok yanlış bence sonuçta bu işte zarar etmek de var kar etmek te .izlemeye devam edelim sacro varsa sorun etmeyin derim kalın sağlıcakla

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yine ayni taktik. Dusen endeksi THYAO ile kaldir. Endeksin kaderi THYAO ya baglanmis gorunuyor.

Sayfa 162/1081 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •