Bütün halinde ihale edilmesinin zor olduğunu düşündük o yüzden tekrar tek elden komplesinin ihalesini gerçekleştiricez.
Adam diyor ki bütün halinde zor olacak komplesinin ihalesini yapıcaz. Zuhaha.
Ne demek bu şimdi???
Adam ne söylediğini bile bilmiyor.
Ve siz bu cümleyi kuran adama mı güveniyorsunuz? Çok komik ya.
Adamlar seçime kadar oy kaybetmemek için oyalıyorlar. Seçimden sonrasında ise yapmicaz derler.
Çok safsınız.
Ortalığı karıştırmaya mı çalışıyorsun amacını çözemedim şu an bile çoğu ev yıkıldı yol çalışması vs nedeniyle ve herkes imar tapusunu aldı herkesin yeri belli tapusu belli şu an bile isteyen arsasına binasını yapabilir. Ha kanal yaparsa nolur şu an 1000 tl ise o zaman 4000 5000 olur m2 si, senin gibiler insanların moralini bozuyor bu bölge Ankara’nın en iyi yeri bunu sende çok iyi biliyorsun biraz geç kaldı, ama az kaldı 1 yıla ihale edilecek ve gerçekleşecek o zaman da böğle konuşabilecekmisin merak ediyorum
Ankara için arsa tavsiyesi istiyorum. Hangi bölgeler yatırıma değer ? 170-200bin limitim var. Yardımcı olur ve ada parsel numarası paylaşırsanız memnun olurum. Bölge olarak çankaya ilçesi sınırlarını düşünüyorum. (Alacaatlı, beytepe vs.) Arsa kıymetli bir bölge de ve geleceği parlak olsun yeterli , küçük olmasında problem yok. Tavsiyelerinizi beklediğimi bilmenizi isterim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Abi bu aralar yurtbey(Gerder) tarafına bakıyorum hep yüksek kat imarı bekleniyor diyorlar bi şirkette bu bölgede Ankara üniversitesine ait 600 700 dönüm arazisi olduğunu söylüyor bi kaç satıcı ile görüştüm Gölbaşı belediyesinden bu durumu sorgulatabilirsiniz vs dediler bi araştırın bu bölgeyi derim...
Merhaba arkadaslar yeni katildim bisey sor.ak istiyorun yakupabdal bolgesinde 343 parselde bi arsamiz var ama sizce satmalimiyiz yoksa beklemelimiyiz simdiden tesekkur ederim
Yer İmleri