Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 948/1014 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Kredi kullanmanın pek cazip olmadığı 2007-2009 arası merkez ve iyi sayılan bir semtte ki 9 yıllık daireme istediğim fiyata ( bu fiyat 2006 da rahatlıkla satacağım fiyat idi ) soran dahi çıkmadı. Bu günleri bilmeyen yeni yetmelerin beton deliliğinin ilelebet süreceğini sanmaları gayen normal.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bizim Gebze cumakoyde bir arazi var

99 senesinde deprem zamani bir emlakci babami kandirip oralara goturuyor ve satiyor araziyi

neyse simdi bize kaldi o arsa ve ben arada bi sahibinden.com a bakiyordum hep metrekare fiyati yavas yavas artiyordu en son 2 sene once 80 TL dediler

Bende sahibinden emlakcilar buldum o bolgeden whatsapp ten yazismaya basladik sunu anladim. Dibinden 3 kopru yolu geciyor diye artacak zannetmistim ama emlakcilar soyle dediler. Dibinden yol gecmesinin bir anlami yok onemli olan otoban cikislarina yakin olmasi

bizim arsada iki cikis arasinda kaliyormus o yuzden degerli degilmis falan

bugun bi bakayim dedim metrekare fiyatlari 200 TL yi gecmis. Yani 2 senede nasil bu kadar artmis anlamadim. Otobansa otoban cikislarina uzak. Emlakta kriz oldugunu ben bile yani dusunun ben bile kabul ediyorum ee bu fiyat niye simdi firladi?

ee orada sanayi yok tarim arazisi falan yani resmen Allahin dagi

oralari bilen birilerinden yorumlar almak isterim

https://www.sahibinden.com/emlak?que...=gebze+cumakoy
    Arsa kira getirmez ama çok abuk sabuk bir yerde değilse her zaman UZUN vadede kazandırır. Beton ise çok farklı hem eskir hemde gideri vardır üstüne üstlük KİRACI ile başınız ağrırsa malınızın kölesi olursunuz. Bu nedenle forumda en başından beri hep betona yatırım yapılmaz sadece oturmak için, tabi uygun fiyatla , alınır demişimdir.

3.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Şu amerikan mutfağa ayar oluyorum. Nedir abi bu. Burası Türkiye değilmi türk, osmanlı mutfağı varken nedir bu amerikan mutfağı.
    Daire120 m2 amerikan mutfak koymuş sanki çok güzel bişeymiş gibi. En nefret ettğim şey evde amerikan mutfak olması hadi 1+1 de anlarımda kardeşim 2+1 3+1 de amerikan mutfakmı olur??!!
    Ama işte yılların rus salatası bile amerikan salatası oldu
    Benim de bu yeni nesil evlerde en kızdığım şey,yahu mutfakta pişirilen balığın kokusunu ben salonda almak zorunda mıyım,adamlar m 2 den nasıl çalalım demişler bu yolu bulmuşlar

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Benim de bu yeni nesil evlerde en kızdığım şey,yahu mutfakta pişirilen balığın kokusunu ben salonda almak zorunda mıyım,adamlar m 2 den nasıl çalalım demişler bu yolu bulmuşlar
    Sadece balık mı ! sırf balık olsa hadi dışarıda pişirtir yersiniz ama salonda ne pişirseniz kokusunu çekersiniz.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Arsa kira getirmez ama çok abuk sabuk bir yerde değilse her zaman UZUN vadede kazandırır. Beton ise çok farklı hem eskir hemde gideri vardır üstüne üstlük KİRACI ile başınız ağrırsa malınızın kölesi olursunuz. Bu nedenle forumda en başından beri hep betona yatırım yapılmaz sadece oturmak için, tabi uygun fiyatla , alınır demişimdir.
    dogru soyluyorsunda arsa resmen Allahin daginda buyrunkendiniz bakin

En yakindaki otoyol cikisindan 15km uzakta arsa yani dusunun artik

bu fiyat artisini bende anlamadim. Bu kadar kriz var dagin basindaki arsanin bile fiyati artiyor. Insan inanamiyor. Demekki biraz daha yakin olsaydi Kuzey Marmara yoluna ooo simdiye TR ye kesin donus yapmis Nusret te yemek yiyordum

bu fiyat artisini bende anlamadim. Bu kadar kriz var dagin basindaki arsanin bile fiyati artiyor. Insan inanamiyor. Demekki biraz daha yakin olsaydi Kuzey Marmara yoluna ooo simdiye TR ye kesin donus yapmis Nusret te yemek yiyordum

Güzel fiyat diyorsanız satın ne düşünüyorsunuz !...

Bu memlekette jet fadıl 3 kez ekmek yemiştir.Caprice gold falan, tapu olmadan projeden devremülk kakalamayı ,becermiştir.Bizim memleket söz meclisten dışarı hıyarım var diyenin peşinde tuzu kapıp koşanlarla doludur.Maalesef acı ama gerçek ,bu memlekette 2 kere 2 bazen 5 eder bazen 3 nadiren de 4))))))Emlak işi banker faciasına döndü de resmi ağızlar dillendirilmesine izin vermiyor.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu memlekette jet fadıl 3 kez ekmek yemiştir.Caprice gold falan, tapu olmadan projeden devremülk kakalamayı ,becermiştir.Bizim memleket söz meclisten dışarı hıyarım var diyenin peşinde tuzu kapıp koşanlarla doludur.Maalesef acı ama gerçek ,bu memlekette 2 kere 2 bazen 5 eder bazen 3 nadiren de 4))))))Emlak işi banker faciasına döndü de resmi ağızlar dillendirilmesine izin vermiyor.
    Eski yıllarda inşaat kooperatifi rezilliği , hırsızlığı ile milleti soydular ama o dönemde etkilenen kişi sayısı azdı bu sefer ki soygun çok daha geniş bir kesimi uzun yıllar etkileyecek.

Sayfa 948/1014 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •