sayın teyyoman,
son zamanlardaki katılımınızı önemsiyorum ve değerli buluyorum. Ama mesajlarınız içimi bayıyor artık.
Son 5-10 forum sayfası aynı döngü içindeki yorumlarınız ve size cevaplarla geçiyor. Emin olun buranın gediklisi olarak, hissede en az 5, forumda da bir 4 yılım vardır. Çok katılımcı olmasam da eski üyelerde dahil her yorumu okumadan geçmem.
Sizin yakın zamanda hisseye en diplerden girip, herksin kan ağladığı bir hisseden hatırı sayılır bir karla dönme isteğinizi ve heyecanınızı da anlıyorum. Hatta inşallah bu gerçekleşir adınıza. Size bi tavrım yok.
Fakat buradaki arkadaşlarla bunca yıldır bu hissenin iyi günlerini de, umutlu günlerini de, batık günlerini de yaşadık. Söylediğiniz umutlu hikaye versiyonları, iyi haberler vs. vs. daha önce bunların hepsi yaşandı bu hissede. ESEM in hangi koşullarda bu olanlara nasıl tepkiler verdiğini iyi biliyoruz. Bunların çoğunda umutlu haberleri de boşa çıkardı son yıllarda.
Şunu bu forumdakiler ve gelecek olanlarında iyi bilmesini isterim ki ; ESEM normal, başarı isteyen, düzeldik şimdi büyüyeceğiz yayılacağız vs. düşünen bir şirket değil, patronlarının düzenbaz oldukları da artık hiç birimiz tarafından su götürmez. Eski yaptıklarını bildiğimizden şimdi umut vadedebilecek olasılıklara temkinli yaklaşıyoruz.
Çoğumuz 6 yıl önce ESEM in böle günlerden sonra yükselişine aldanıp evet şirket rayına girdi gidiyor umuduna kapılıp yüksek fiyatlardan hisseyi kucağımıza almış durumdayız. O zaman mahkeme aşılmış, holdingde ortak şirketler var, arsalar var, alacaklar var, hisse tavana basmış gidiyo, umut tam gazdı. Şimdi ne alacak kaldı, nede bahsedilen arsalar. Ortak şirketlerde Eseme yamatılıp bilançolarda dibe vurdukça vurduk. Bu örnekler bize umudumuzu kırmadan, gelecek olanları da uyararak beklememizi gerektiriyor. Arkadaşlarda felaket tellallığı yapmıyor sadece uyarıları sayfalara serpiştirmiş oluyorlar. Bizim gibi mağdur kimse olsun istemiyoruz. Bu uyarıları görsünler biraz daha fazla araştırsınlar, gireceklerse de her senaryoyu bilerek gelsinler.
Uzattım ama normal hisselerde bu olumlu havalar beklentiler yatırımcı çağırır, ky vs geldikçe fiyat talepten yukarı çıkar vs. Bu hissede bu olmadığından ky nın bu hisseyi uçarmaya yetmeyeceğinden boş temeninin lüzumu çok yok kanaatindeyim. Elbetteki umutlarımızı paylaşalım.
Son söz: En gediklilerimiz, en tecrübelilerimiz, en çok para yatırmış olanlarımız dahi şuanda ortada dolaşan haberleri , söylemleri, SPk vs. bir süzgeçten süzüp doğru analiz yapamıyor. Çünkü ESEM in geçmişi buna izin vermiyor. 13 gün daha ne söylesek suya yazılmış demektir. Umutla 27 Şubat GK beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok. Umutlanalım, gerçekleri yazalım ve bekleyelim. GK katılacak arkadaşlar olursa ne mutlu, umarım sonrası hepimize bahar olur, olmazsa da buradayız birleşip tek hareket edebilmenin yolunu bulacağız umarım.
Sözlerim sizi eleştiri değil sayın teyyoman, genel hali bir kerede ben yazmak istedim. Burada hissesi olan herkesle aynı gemideyiz.
Hepimize iyi günler ESEMzedeler.
Yer İmleri