Sayfa 235/774 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    tüm diller milletler yaradanın eseri
    hiç bir ırkın hiç bir ırka üstünlüğü yok
    hangi dilde konuştuğun değil ne konuştuğun önemli
    ben bir dönem uygulanan saçma sapan yasaklardan bahsediyorum
    o yasakların kalkması pkk yı kudurttu en önemli tezleri çöktü
    Yanılıyorsun Rumenigge...Osmanlı devletinde şeriat vardı, Halifelik vardı ama 1800 lü yıllarda yaşanan sayısız şeyh bedirhan, şeyh ubeydullah, koçgiri gibi kürt isyanları seni haksız çıkarıyor. Demekki mesele senin dediğin değilmiş Toprakmış TOPRAK..biraz tarih oku, biraz düşün lütfen..

Alıntı Originally Posted by naytas21 Yazıyı Oku
    yani bu kadar yetkili partili bir cumhurbaşkanını 15 yıl sonra düşündüğümüzde(şuanki cumhurbaşkanı haricinde biri) neler olabileceğini,neler yapabileceğini...askeri darbeye gerek yok bir kararı ile ne darbeler yapabileceğini...
    milletin sağduyusuna güveneceksin millet bir haini cumhurbaşkanı asla seçmez
    evet hayır konsunda tüm savları bir kenara bırakalım pkk ve batı hayırı dayattığı için sırf onlara hadi len diyebilmek için yine evet derdim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Ya seçildikten sonra hain olursa.. nasıl kontrol edeceğiz..

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Yanılıyorsun Rumenigge...Osmanlı devletinde şeriat vardı, Halifelik vardı ama 1800 lü yıllarda yaşanan sayısız şeyh bedirhan, şeyh ubeydullah, koçgiri gibi kürt isyanları seni haksız çıkarıyor. Demekki mesele senin dediğin değilmiş Toprakmış TOPRAK..biraz tarih oku, biraz düşün lütfen..
    tarihi bir daha oku o yıllar yine batının ırkçılık zehrini osmanlıya enjekte ettiği yıllardı
    ama hiç bir şekilde genel bir kürt sorunu olmadı
    çanakkelede şehit düşenler kürttü lazdı çerkezdi türktü
    kurtuluş savaşında ha keza

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    nasıl kontrol edeceğiz..
    Meclisin denetim yetkisi kalkıyor..

Kalkmasa bile "bir kararnemeyle" meclis fesih edilebiliyor...

Gelecekte bu hakkı kötüye kullanmayacak birisinin başkan olmayacağı ne malum..

seçim olduğu sürece korkmayın bu millete güvenin cumhurbaşkanı hata yaparsa bir sonraki seçimlerde tokadı yer ki milletin sağduyusu millete ihanet edecek kişiyi asla başkan yapmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Gelecekte bu hakkı kötüye kullanmayacak birisinin başkan olmayacağı ne malum..
    Evet diyeceklerin düşünemediği nokta işte burası..

Evet diyecekler, sanıyorlar ki, evet'i reyizimiz için veriyoruz...

Reyiz nereye kadar reyiz kalacak ki.. ??

Ya sonra.. ??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    evet hayır konsunda tüm savları bir kenara bırakalım pkk ve batı hayırı dayattığı için sırf onlara hadi len diyebilmek için yine evet derdim
    Rumenigge konuştukça batıyorsun kusura bakma...pkk özerk bölge, otonomi istiyormu istiyor..Bunun için ne olması gerekir. Anayasanın 123/3. maddesine göre TBMM nin bu konuda karar verip yeni eyaletler kurması gerekir. Şimdi ne oluyor, bu 123/3. madde tüzel kişilik kurma yetkisi TBMM nin elinden çıkarılıp seçilecek başkana veriliyor ve sen hala pkk başkanlığa karşı diyorsun...yahu ben pkk lı olsam bana özerk devlet yolunu açacak şeye seve seve bin kere evet derdim...

Sayfa 235/774 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •