Sayfa 300/672 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. pazarlama devam ediyor..***kombine organize ***kim bu spek ekibi**??izle incele araştır..**olay büyük**ulusal MEDYAYA YANSIMALARI****
    chp den atamalı eski siyasetçi yöneticilerimiz ne düşünüyor bu el değişimlere.**borsa tarihinde örneği yok..
    sıra sıra ***işfinans **işfaktöring**işgyooooooo..damı sıra...
    borsada çöp fiyatlarda işlem gören işgyo nun müdürü acaba ne kadar jestiyon aldı***
    bol mayış bol jestiyonn..
    şirketin borsa paylarının yüzde 10 gibisi **nasıl el değiştirdi..ne kadarı tamamen beleş tem emem tüü den..
    organizeyi kuran spek iyi çalışıyor****acaba kimdir kimdir.***
    ulusal medya yazarlarına yazmaya devam**

2. işfinanstata yaşattılar bize yattık kalktık biş baktık şirket hisselerinin borsa paylarının yüzde 75 i el değişmiş.hem de ne fşyatklardan bi kısmıda te ememtüü den..
    şimdi bir ortağımız var **borsadan olma ..başka örneği yok..
    olay abidik gubudişk işler...spekkk devammmmm...izlenirliği**artıyor speğin......

3. Hocam türkçe konuş, olay ne ,açık açık di.

4. Temmettü ve bedelsizde bu sene kötü sürpriz var gibi. Başka türlü açıklanamaz bu rezil duruş

5.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    işfinanstata yaşattılar bize yattık kalktık biş baktık şirket hisselerinin borsa paylarının yüzde 75 i el değişmiş.hem de ne fşyatklardan bi kısmıda te ememtüü den..
    şimdi bir ortağımız var **borsadan olma ..başka örneği yok..
    olay abidik gubudişk işler...spekkk devammmmm...izlenirliği**artıyor speğin......
    Aslında bariz baskılama var, ama somut bir bilgi varsa spk şikayet edebilirsiniz veyahutta genel kurula katilip sor larımızı sazili verip cevap taleb edebilirsiniz. Mesela ben öyle yapacağım genel kurula katılıp bu şirketin basiretsiz yönetim şeklini ve biz yatırımcıların düşüncelerini dile getireceğim.

6.  Alıntı Originally Posted by Infernobroker Yazıyı Oku
    Aslında bariz baskılama var, ama somut bir bilgi varsa spk şikayet edebilirsiniz veyahutta genel kurula katilip sor larımızı sazili verip cevap taleb edebilirsiniz. Mesela ben öyle yapacağım genel kurula katılıp bu şirketin basiretsiz yönetim şeklini ve biz yatırımcıların düşüncelerini dile getireceğim.
    İtlerin iki senedir bu kağıdın ırzına geçti

Yönetimin abv

7. Bu bitmez baskının da
    Ulan sanki temettü ve bedelsizi o değil biz vereceğiz gibi baskılanıyo

Hoş geçen sene bunları bizim cebimizden verdi

İş yatırımdı galiba yüzde 2 temettü diyordu yani 2 guruş. Bilginize.

Sayfa 300/672 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •