Sayfa 351/790 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Dususlerdeki firsatlari hic kacirmiyorlar serefsizler...Matmu bunlar batsalarda sorun olmaz tuzlari kuru diger sirketlerinden hamuduyla goturduler...olan bizim paraya oldu yapcak birsey yok bekliycez elimiz mahkum Bunca zaman beklemisim daha da beklerim...Unlu amcam bi tarafina soksun 8 milyon hisseyi %32 sini...

2. Fiyat analizine baktım 7.00 Tl nin altında çok hacımsız bir satış olmuş, hepsi 500 lot civarı, panik yapma Kankaa

3. Zarar 30K oldu istus,psikoloji birakmadilar artik serefsizler...yok ama kabahat bende kendime kiziyorum kimseye degil...inatlasmamam lazimdi ilk kez bu hissede bu kadar inat ettim.ne teknik ne de baska birsey hicbirsey islemedi...neyse daha fazla aglamiyorum yok mu pasta...

4. şimdi baktım henüz gelmemiş, gelir gelmez paylaşacağım;))

5. Marbas lavugu nerden çıktı bi de

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by yselim Yazıyı Oku
    Thy’nin hem yurtiçinde hem dışarıda birçok ortaklığı var fark bunların konsolidasyonundan kaynaklanıyor, Bizim toptan’ın İştirak ya da ortaklığı yok varsada ihmal edilebilir seviyede o yüzden pek fark olmaz.
    Evet, maalesef haklısınız. Kira geliri falan gibi yan kalemler olsaydı fark ederdi.

7.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Zarar 30K oldu istus,psikoloji birakmadilar artik serefsizler...yok ama kabahat bende kendime kiziyorum kimseye degil...inatlasmamam lazimdi ilk kez bu hissede bu kadar inat ettim.ne teknik ne de baska birsey hicbirsey islemedi...neyse daha fazla aglamiyorum yok mu pasta...
    Pegasus'ta 60K zarar yazdım, 110K kârla ayrıldım. Allah sonunu hayretsin. Burada geçende yazdım 6 bin kârdaydım, şimdi 10 bin zarar yazdı. Dedim ya hayırlısı...

8. Kapanış nasıl olacak acaba % 1in altında yeşil mi yoksa zor ama %4 felan mi yukarı yön olsun bıktık artık

Sayfa 351/790 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •