Sayfa 105/417 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 833 - 840 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1. ne gapmış arkadaş.....

2.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Bakalım bugün artık yeter bu kadar silkeleme deyip bir çizgi çizecek mi yoksa illada 1,66 deyip ben GAP ımı bilirik kim ne derse desin mi diyecek artık şu GAP ı alsada rahatlasak zaten ordan bir 2,00 denemesi gelecektir herkes bunu bekliyor sanırım
    GAP dediğin şey nedir.. Ben bilmiyorum da..

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. esat güçleri sanki merkonun domatesleri hedef aldı... alın ne gap kaldı ne kap ne tap... hayırlı olsun

4. Spk bülteni yazacaktım klavye kurban ı olduk gerçi ustadlar anlamıştır 😁😁😁🤣🤣🤣

5.  Alıntı Originally Posted by lucky7 Yazıyı Oku
    No merko no cry!...YTD

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hatırlatma

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Önce Gap( 1.66) kapansın, sonra tekrar 40lı rakamlara gelsin, buralar tenhalaşsın bizde düşünmeye başlayalım.

Beklenenden önce gelecek demekki daha sonra 40lı rakamlarda helalinden bir 3-4ay takılır hareketsiz.
    Öncesi sonrası hareket olurmu? Evet olur ama haberlere bağlı,

alıcı kurumlar - - - - - - - - - - - - satıcı kurumlar - - - - - - - - -

ilk 5 kurum genel

8. Evet arkadaşlar şimdi Gap ta bitti hatta Gapı bulan spek günün getirisi ile içine de etti sagolsun bakalım bundan sonra ne olacak şimdi asıl sorun GEM ile olan anlaşmada kamuoyuna yansıtılmayan bir nokta olup olmadıgı acaba hangi durumda bu anlaşma otomatikmen iptal oluyor varmi böyle bir durum nedne 2,17 ye çıkan hisse sürekli satış baskısı ile buralara geldi acaba anlaşmadaki 1,50 üzerinde olan bir rakam anlaşmanın olmaması anlamına mı geliyor ki hisseyi taşıyıcı kurumlar sürekli yukardan alıp zararına zararla mal veriyor günlükçülere trede fırsatı vermeyi göze alıyor spk onayı gelmeden sanki onay olmayacak gibi çıkıp biz bu işte ciddiyiz haberi gönderip ne kadar ciddi bir haber ki sonuna istersek davet ederiz istersek etmeyiz diyor spk onayı gelene kadar bulaşmamakta fayda var en fazla %10 yuıkardan alırsınız biz bu hatayı ÖZBAL da arkadaşlarla yaptık ve şimdi aynı oyunun ikinci seansını yaşadık

Sayfa 105/417 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •