Originally Posted by
Ahmet 75
Geceyarısı okudunuz fakat haberin olumlu olduğunu anlamadiniz ve arkadaşa serzenişte bulundunuz. İlginç doğrusu.
Burada kimse kimsenin kararının sorumluluğunu üstlenecek değildir. Her birimiz ölçüp tartip araştırıp kendi kararımızı kendimiz veriyoruz. Kimseyi kendi kararlarimizdan ötürü suçlamak akıl kari değil. Herkes yazar çizer. Olumlu yahut olumsuz. Bu zenginliktir.
Kanaatim şirketin potansiyeli düşünüldüğünde maliyetiniz yine de yüksek degil.
Yaklaşık 100 milyon lira PD üzerinden maliyet yapmışsınız. Yine de maliyetiniz yüksek değil. Sizin yerinizde olsam olumlu beklentili kişileri suclayacagima bu fiyatlardan ortalamami düşürürdüm.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
kimseyi suçlamıyorum kendi özgür irademle aldm ama kağıdı parlattılar resmen. borsa da kar açıklayan kağıt düşer zarar eden çıkar. mantık dışı işlerin döndüğü yerde isterse 1 milyar dolar etsin benim cebime yansımadıktan sonra ne işe yarar...
Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.
Yer İmleri