Sayfa 19/253 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 2023 madde; 145 - 152 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1. ırakın ve suriyenin yeniden inşasında etkin rol alacağına ve zamanı geldiğinde bu fiyatların hayal olacağı kanaatindeyim. temettüde var.İnsan daha ne isterki.Gönlümün bir kenarında hep bu hisse vardı almak istiyordum ama bir türlü elim varmıyordu.sonun da bir miktar alarak aranıza katıldım.bekleyelim bakalım zaman beklentilerin ne kadar gerçekleşeceğini gösterecek.
    YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.

2. *yapı kredi yatırım, mardin çimento için tavsiyesini 4,58 tl hedef fiyatla 'tut' olarak korudu
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

3. O beklenti ve temettü verimi eroin gibi bağımlılık yaptı satamıyoruz o yüzden nasıl olsa temettü var banka faizinden iyi diyoruz kar artarmı diye bekliyoruz bölgeye limak olsun başka gruplar çok fazla çimento fabrikası yaptı alınan yatırım teşvikleri var çimento fabrikası kurmak için,,, yani rekabet çok işimiz zor iç piyasa asla bizi kurtarmaz Irak açılır İran çimentosu ambargo yerse o zaman iş değişir ...Hayırlı olsun umarım uğurlu gelirsiniz...

4. Sermaye 109.524.000
    Net kâr 52.719.071

Iyi rakam. Ama bir hareket yok.

sir Guest
     Alıntı Originally Posted by sipahi Yazıyı Oku
    ırakın ve suriyenin yeniden inşasında etkin rol alacağına ve zamanı geldiğinde bu fiyatların hayal olacağı kanaatindeyim. temettüde var.İnsan daha ne isterki.Gönlümün bir kenarında hep bu hisse vardı almak istiyordum ama bir türlü elim varmıyordu.sonun da bir miktar alarak aranıza katıldım.bekleyelim bakalım zaman beklentilerin ne kadar gerçekleşeceğini gösterecek.
    ırak ,suriye savaş daha yeni başladı. en az 5 sene sonra durmaya başlar

6. Güzel bilançoya rağmen düşen, yüksek temettülü bir kağıt var dediler geldim. Spekcan, temettüye daha var nasıl olsa ben bekletip malımı toplayayım havalarına girmiş görünüyor. Spekcan.. Hani kırmızı gibi gösteriyorsun ya daha fazla bekletmeden 4,24 yapar mısın kağıdı. Bugün orayı alış noktası olarak belirledim de..

Sayfa 19/253 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •