Sayfa 371/1078 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Tahminim şöyle, yukarıda satıcı yok, o yüzden doldur boşalt yapıp kağıdın çıkışı bu kadarmış satış dalgası başladı inancı yaratıp millete satış yaptırtmak, yoksa demin söylediğim gibi yukarıdaki yüklü görünen satış kademeleri zaten kendilerinin
    Ben ne zaman yukarılarda yüklü satış görsem bunu aldatmaca olarak düşünüyorum. Demek ki doğru düşünüyormuşum...

Yukarıda satıcı olmadığına katılıyorum. Malum olduğu üzere ben vakt-i zamanında satabileceklerin malının çoğunu almıştım. Bu hisse sahiplidir. Kimse kolay kolay satmaz...

Aslında çok kolay yukarıya da çıkarabilirler ama ellerinde mal olmaz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben ne zaman yukarılarda yüklü satış görsem bunu aldatmaca olarak düşünüyorum. Demek ki doğru düşünüyormuşum...

Yukarıda satıcı olmadığına katılıyorum. Malum olduğu üzere ben vakt-i zamanında satabileceklerin malının çoğunu almıştım. Bu hisse sahiplidir. Kimse kolay kolay satmaz...

Aslında çok kolay yukarıya da çıkarabilirler ama ellerinde mal olmaz...
    Maalesef kademe izlemek insanları genelde yanlış yönlendiriyor, çoğu kişi sizin söylediğiniz gibi basit şeyleri fark etmiyor,

Örneğin üst kademelere hissenin durumuna göre yığılmış görünen lotlar tamamen psikolojik harp amaçlı, yada aşağı yazılan yüksek lotlar adam kağıdı rahatça satmak istiyorsa aşağıyı dolduruyor millet güvenle alıyor, yada kimse almasın hatta satsın istiyorsa yukarıya yığıyor, yoksa kaç Ky satmaya karar verdiği mal gibi üst kademeye yazıp aylarca bekler
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Maalesef kademe izlemek insanları genelde yanlış yönlendiriyor, çoğu kişi sizin söylediğiniz gibi basit şeyleri fark etmiyor,

Örneğin üst kademelere hissenin durumuna göre yığılmış görünen lotlar tamamen psikolojik harp amaçlı, yada aşağı yazılan yüksek lotlar adam kağıdı rahatça satmak istiyorsa aşağıyı dolduruyor millet güvenle alıyor, yada kimse almasın hatta satsın istiyorsa yukarıya yığıyor, yoksa kaç Ky satmaya karar verdiği mal gibi üst kademeye yazıp aylarca bekler
    Bu ve benzeri nedenlerle artık derinlik izlemiyorum. Hatta senas bile izlemiyorum. Açıyorum grafiğe doğrudan bakıyorum. Daha sağlıklı sonuç veriyor. Özellikle de gün sonundaki sonuçlar daha güvenilir oluyor. O nedenle seans içi ilgilenmiyorum...

Kafasını rahatlatmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim...

İllâ da bakacağım diyen saatlik grafiklere baksın. Ben kapanışta günlük yayınlıyorum ama imkanını bulabilirsem saatlik grafikleri de paylaşmaya çalışacağım... Bu proje hep aklımda...

4. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu ve benzeri nedenlerle artık derinlik izlemiyorum. Hatta senas bile izlemiyorum. Açıyorum grafiğe doğrudan bakıyorum. Daha sağlıklı sonuç veriyor. Özellikle de gün sonundaki sonuçlar daha güvenilir oluyor. O nedenle seans içi ilgilenmiyorum...

Kafasını rahatlatmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim...

İllâ da bakacağım diyen saatlik grafiklere baksın. Ben kapanışta günlük yayınlıyorum ama imkanını bulabilirsem saatlik grafikleri de paylaşmaya çalışacağım... Bu proje hep aklımda...
    Çok doğru hocam aslında izlememek lazım ama ben merakımı yenemedim şuana kadar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tabolar da güncellenmiştir...

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

Teşekkürler...

Tekrar başladığı yere döndü, bakalım bu film nasıl bitecek?

Sayfa 371/1078 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •