Sayfa 28/1060 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon
Arama sonucu : 8478 madde; 217 - 224 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Bu dolandırıcılardan ümidi kestim. Bu dünyada cenneti yaşasınlar ki ağirette cehennenden çıkmak için çok uğraşacaklar. Burdaki spk orada iş yapacakmı onu merak ediyorum.

2. Zaman her şeyin ilacıdır. Zamanla düzeleceğini ümit ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Zaman her şeyin ilacıdır. Zamanla düzeleceğini ümit ediyorum.
    Zaman sorunu yok...4 sene geçti..ne kadar daha lazım...bu işin bittiğine inanmamıziçin

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu is bitti galiba... Benim hic umidim kalmadi.. Insallah yanilirim....

5. tabi ki bitti...aksi bir niyetleri olsa 4 senede neler yaparlardı...işin kötüsü ipimizi ceken bist oldu iflas etmeyen şirketi kottan çıkarmak nedir ? amaç yatırımcıyı korumaksa biz de yatırımcı değil miyiz ? şirketler iflas edebilir, insanlar para batırabilir ama bu işin böyle adaletsizce olması koyuyor adama

EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by financier Yazıyı Oku
    tabi ki bitti...aksi bir niyetleri olsa 4 senede neler yaparlardı...işin kötüsü ipimizi ceken bist oldu iflas etmeyen şirketi kottan çıkarmak nedir ? amaç yatırımcıyı korumaksa biz de yatırımcı değil miyiz ? şirketler iflas edebilir, insanlar para batırabilir ama bu işin böyle adaletsizce olması koyuyor adama

Aynen katılıyorum.BİST kottan çıkararak sözde patronlara ceza verdi,asıl cezayı ceken bizleriz

7.  Alıntı Originally Posted by financier Yazıyı Oku
    tabi ki bitti...aksi bir niyetleri olsa 4 senede neler yaparlardı...işin kötüsü ipimizi ceken bist oldu iflas etmeyen şirketi kottan çıkarmak nedir ? amaç yatırımcıyı korumaksa biz de yatırımcı değil miyiz ? şirketler iflas edebilir, insanlar para batırabilir ama bu işin böyle adaletsizce olması koyuyor adama

Değerli kardeşlerim,benim bildiğim şaibeli hileli bir şekilde Bist,spk gözetiminde bilgisi destekleri dahilinde herşey kitabına uydurularak borsa kotundan çıkarılan başlıca şirketler :Lio Yağ sanayi,Ünal Tarım Ürün,Çbs boya,Çbs Printaş,Memsa ve benzeri onlarca belkide yüzlerce şirket geliyorlar borsaya ellerindeki milyonlarca hisseyi küçük yatırımcıya tabiri caizse kaktırıyorlar yediriyor yüklüyorlar dolandırıyorlar sonrada Bist ve Spk 'nın yardımlarıyla bizleri mağdur edip yüzüstü bırakıp kaçıyorlar peki suçlu kimler kesinlikle devleti yanlı taraflı diye ayırıp kötü yönetenler spk ve Bist kurumlarıdır..Sayın Cumhur Başkanı ve Başbakan atıp tutuyorlar haktan hukuktan kahramanlıktan adalettten hakkaniyetten kul hakkından vs bahsediyorlar peki bu borsadaki dolandırıcılıktan hırsızlıktan yatırımcıları mağduriyetlerinden haberleri varmıdır acaba şayet varsa bu güne dek bu önemli konulara dair hangi önemli olumlu adımları atmışlardırr mağduriyetlerimizi gidermek adına hangi kanunları çıkarmışlardır..Malesef bizler umurlarında bile değiliz sorsan verdiğin al bir 'OY' nuda git diyorlar çıkıyorlar işin içinden peki bizim suçumuz onlara çok güvenmemizmidir. Hakkımız haram zehir zıkkım olsun yiyenlere yederinlere destek olanları onlar için yaşasın cehennem.. ..Ben kesinlikle siyasi düşünmeyip gerçekleri yazıyorum ayrıca kimseyede şahsi kin ve nefret içinde değilim yapılan yanlışları haksızlıklarıda haykırmam gerektiğine inanıyorum devletini seven bir vatandaş olarak.. Ben devletimi milletimi bayrağımı seviyorum dürüstüm ahlaklıyım imanlı ihlaslıyım diye kimse beni ve bizleri mağdur istismar edemez bu devleti yönetenler olaması devletin başı olması olsa dahi o hakkı onlara vermez böyle bir ayrıcalıklı özel hakları yoktur..Rabbim Allah hakkımızı zai etmesin İnşha Allah..Yukarıda bahsetiğim bakık şirketlerde 2006 yılı ve sonrası faizi hariç altı yüz bin tl alın terim birikimlerim battı şuan banka borçlarıyla boğuşuyorum dolaysıyla içim yanıyor gemicikler sahipleri içiiiiiimm ..ytd..
    Son düzenleme : kartalgaga; 24-02-2018 saat: 14:37.

8.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Zaman her şeyin ilacıdır. Zamanla düzeleceğini ümit ediyorum.
    ümit edebilecek emareleriniz varmı?
    spk nın tanzim listesi ne anlama geliyor bilen varmı,çbs de var listede..

Sayfa 28/1060 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •