Originally Posted by reha kaya Vuracan masaya yumrugu, bu eve ekmek neyim getiren benim deye! Yoksa bu eskiyalarin onu alinmaz, Reha GAYA'yi ornek al! Son sözü hep sen söylersin bilirim 40 yıllık düşmanımı.. '' tamam karıcığım'' olarak... o gadar delikanlı değilim... fırına senmi gidiyorsun ekmek almaya...
Originally Posted by guneysu Son sözü hep sen söylersin bilirim 40 yıllık düşmanımı.. '' tamam karıcığım'' olarak... o gadar delikanlı değilim... fırına senmi gidiyorsun ekmek almaya... İlla lafı dönderecek, evirip çevirip, yamuk yapacak! Konumuz ''IRAKI'' bu konu da Reha GAYA son sözü söyler, izinmi alacam yahu! Ekmeği getiren demek, gidip ekmek almaya giden demek değildir, cehalet diz boyu!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Ekmeği getiren demek, gidip ekmek almaya giden demek değildir, cehalet diz boyu! Bilenler biliyor, bilmeyenler Gaya çalışıp eve ekmek götürüyor zannedecek... Sabah 4 de kadar içer, öğlen güneşi göbeğine vurunca kalkar, ay başı gelince, bankamatiğe kartı takar, bağgur maaşını çeker. sonra da hava atar bana, cehalet diz boyu deye...
Originally Posted by guneysu Bilenler biliyor, bilmeyenler Gaya çalışıp eve ekmek götürüyor zannedecek... Sabah 4 de kadar içer, öğlen güneşi göbeğine vurunca kalkar, ay başı gelince, bankamatiğe kartı takar, bağgur maaşını çeker. :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by guneysu Bilenler biliyor, bilmeyenler Gaya çalışıp eve ekmek götürüyor zannedecek... Sabah 4 de kadar içer, öğlen güneşi göbeğine vurunca kalkar, ay başı gelince, bankamatiğe kartı takar, bağgur maaşını çeker. sonra da hava atar bana, cehalet diz boyu deye... 1 Ay boyunca 1.500 gayme BAĞ-GUR emekli maaşıylan kıt kanaat geçinen bana yapılan, laflara bak!
Forum Rules
Yer İmleri