Sayfa 559/964 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Sayın frecell bu konuyu uzatmak istemiyorum ama sizde yanılıyorsunuz zaten eğitimine vakıf olduğunuz bir konu değil tıpkı sayın Metin Oktay gibi

Bazen okumak yetmez mevzuat teknik bilgi ile yorumlanır
    Hocam her iki kap haberinde de tescil edildigi yaziyor. Bir daha okursaniz... Gorursunuz...

Biz ilk tescilden sonra bu 14 milyon dolari bilancolarda goremedigimizden (belki muhasebe hileleriyle muhasebelestirilmistir) dolayi acaba tescil simdi yapilip yeni muhasebelestirecekler miyi konustuk...

Sonuc sirket 15 milyon dolara arsa satti...

Sonuc biz bilancoda bu parayi gormedik acaba yine yeniden bir kap hatasi mi? Yoksa muhasebe hilesi mi onu tartistik...

Yoksa her iki kap haberinde de tescil yaziyor hocam sizin hataniz var.

Sayin metin oktay bu konuda hakli

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    1.sorunuzun cevabı büyük bölümü değil tescili gerekir metin oktay
    2.sorunun cevabında nüanslar girip konuyu teknik olarak sana anlamakla uğraşmak istemiyorum

Neye inanmak istersen ona inan da insanların kafasını karıştırma
    Büyük bölümü derken Akayteks'e ait olan 14 m değerli g.menkulu kastetmiştim. Kap açıklamasında net bir şekilde satış tamamlandı ve tescil edildi diyor. Yani akayteks o dönemki solo bilançosunda o mülkü assetlerinden çıkardı. Bu yüzden bilgiye dayanmayan kuru inat yapmayın lütfen.

Ama yine de sn. Frecell ve sn. Cinali'nin dediklerine istinaden bir açık kapı bırakıyorum. Burası herşeyin usulüne göre yapıldığı bir şirket değil. O yüzden konsolideye dahil edilmemiş olabilir ya da gerçekten satış vaadi sözleşmesi yapılıp kapa hatalı olarak tescil edildi denmiş olabilir. Umarım bu ihtimal gerçekleşir ve şirket en azından 50 m TL civarında bir satış karı yazar.

Forumu kısır bir diyalogla meşgul ettiğimiz için de kendi adıma özür dilerim. Herkese iyi geceler.

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Cok onemli bir konu hocam...

Hangisi olursa olsun en fazla 3-3,5 ay gibi bir zaman var.

Benim dusuncemde iyi niyetli olmadiklarini ve bugune kadarki kap aciklamalarina istinaden...

12 aylikta sermaye kaybini 2/3 den %50 seviyesine getirecek kadar denetciye degerleme sunacaklardir. Yoksa denetci olumsuz gorus bildirir.Diger degerlemeleri 12 aylik ile 3 aylik arasinda ya da 3 aylikta aciklayabilirler...

Tabi aciklarlarsa

Yani sonuc olarak iyi niyetliler ise butun gmleri degerlendirip bunu en kisa zamanda aciklarlar...

Hep ayni noktaya geliyoruz niyet!

Sn.frecell
    Yanilmiyorsam ayni durum carfursa son 12 aylik blancoda sermaye kaybi nedeniyle 2 blanco gonderdi birisi ttk.376 ya gore
    Demek istedigim bu denetci acisindan sikinti olmaz
    Degerlemeyi gercek blancoda gostermez deger artis dolaysiyla vergi odememek icin kanaatim odur
    Bakalim fazla bir sure kalmadi ek sure almazsa 12 mart son

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sn.frecell
    Yanilmiyorsam ayni durum carfursa son 12 aylik blancoda sermaye kaybi nedeniyle 2 blanco gonderdi birisi ttk.376 ya gore
    Degerlemeyi gercek blancoda gostermez deger artis dolaysiyla vergi odememek icin kanaatim odur
    Aynen crfsa da 2 bilanço gönderdi ve orada da değerleme yapılabilecek onlarca g.menkulu varken crfsa sadece sermaye erimesine yetecek kadar bir değerleme yaptı. Sermayesi 700 m tl idi be yeniden değerleme ile özkaynakları 800 m TL civarında gösterdi. Hepsini degerleseydi ki kiler alımında 2 milyar TL'ye yakın bir değerleme çıkarmışlardı birleşme bilançosunda.

Korkum o ki burada da sadece erimeyi kapatacak bir değerleme yapacaklar. Sn. Frecell'in dediği gibi anahtar kelime niyet...

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sn.frecell
    Hocam iste sermaye erimesi nedeniyle gonderilecek iki bilanco arasinda 1 aylik bir zaman olabiliyor...

Bu 1 aylik zamanda tahtayi iyi takip etmek gerekiyor...

Firsata donusturebilirler...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Aynen crfsa da 2 bilanço gönderdi ve orada da değerleme yapılabilecek onlarca g.menkulu varken crfsa sadece sermaye erimesine yetecek kadar bir değerleme yaptı. Sermayesi 700 m tl idi be yeniden değerleme ile özkaynakları 800 m TL civarında gösterdi. Hepsini degerleseydi ki kiler alımında 2 milyar TL'ye yakın bir değerleme çıkarmışlardı birleşme bilançosunda.

Korkum o ki burada da sadece erimeyi kapatacak bir değerleme yapacaklar. Sn. Frecell'in dediği gibi anahtar kelime niyet...
    Sn.oktay bende sirket sahibi olsam carfurun yaptigini yaparim 2 blanco gonderirim birisi spk.mevzuatina gore
    Digeri ttk.376.maddesine gore bunda garip bir durum yok

7. Carrefourla bizi kiyaslayin siz aferin
    Şu piyasa koşullarını hiç anlamayacaksınız olmayacak ümidim zaten yoktu o bakımdan uzun uzun cümlelerde kurmuyorum

Şöyle diyim cuma günü en çok yükseklenlerde bulunan tam 3 tahtam vardı
    Carrefour bilmiyorum sanmayin o da takip listemdeki
    Fark şurada gidecek olan tahtayı öyle allayip pullarlarki sizin gibi ky aldanir en olmadık yerden tahtaya girer en olmadık yerde ümidi keser tahtadan çıkarlar
    Carefourun biraz daha zamanı var o bakımdan gerekli aranjmanları ona göre yapıyorlar
    Kervanin ise öyle değil

Yılların kervanzedesi olayı aşmış artık carefourun da hakkından geliyor

8. Bilader o kadar bu işlerden anlıyorsunuz da niye kervanzede oldunuz demezler mı adama

Bari biraz susun daha susun o kadar çok bilmeyin

Sayfa 559/964 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •