Sayfa 406/651 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Sayın ahkulak aynen dediğiniz gibi bimeks organik bağı olmayan başka bir firma kuracaklar tahminimce belki ilerde akgiraylar Türkiye'nin sayılı zenginleri listesinde görürsek şaşırmam.......

Yazdıklarım şahsi görüşlerimdir
    Bazen insanlarla dalga mı geçiyorlar diye düşünüyorum
    Yoksa bu söylenenin ciddiye alınabilecek hiç bir tarafı yoktur
    Bimeks sahibi ;yani hukuki(yasal) sorumluluğu olan Akgiray lar ilerde değil Tr nin en zenginleri listesinde olmayı,bundan sonra bakkal dükkanı bile açamazlar....
    Burası muz cumhuriyeti mi?
    Oh ne ala
    Akgiraylar bitmiştir artık
    Bir kuru dal sahibi dahi olamazlar artık TR de
    Taaa ki Bmeksdeki borçlarını sıfırlayana kadar....(alacaklılarla uzlaşana kadar)
    Aksine beni/forumu ikna et senden özür dileyeceğim yada istediğin süre kadar başlığa girmeyeceğim
    Manevi anlamda zaten bitmişlerdir..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Sayın ahkulak aynen dediğiniz gibi bimeks organik bağı olmayan başka bir firma kuracaklar tahminimce belki ilerde akgiraylar Türkiye'nin sayılı zenginleri listesinde görürsek şaşırmam.......

Yazdıklarım şahsi görüşlerimdir
    Hissenin hepsi küçük yatırimcida olsa bile şu anda otuz milyon degeri var.Borcun yanında devede kulak.Değermi mağdur etmeye diye düşünüyorum.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Alacaklıların tamamıyla anlaşmak zorundamı hisse istemeyenin parası kurulacak şirket ödeyip hissesini alacak

4. Alacaklılarla anlaşamadık deme ihtimaĺleri var mı ? ne kadar acaba? Derlerse sonuç ne olur.Bilgisi olan var mı?

5. Cuma günki haber 16.30 da gelmışti.-3.70 kapattı yarın toplar kendini inşaallah.

6. Bu şirketi bu hale getiren gerçekte Vedat Akgiray. Utanmadan boğaziçi Üniversitesi temsilcisi olarak Borsa ve ekonomi üzerine oturumlar yönetiyor, trt ve Bloomberght ye çıkıp demeçler veriyor. Biri de çıkıp demiyor ki adama, sen sahip olduğun şirketin içini boşalttın, çalışanlarını, yatırımcılarını, iş ortaklarını mağdur ettin. Kısaca başarısız, hortumcu ve yalancının birisin diyen yok. Murat Akgiray sadece figüran. Bimeksi herkes vedatın biliyor ki bu hale getiren de vedattır...
    Bu şirket böyle batarsa bir daha bu ülkede bunlara iş yaptıracak zihniyet çıksın bakalım.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Alacaklılarla anlaşamadık deme ihtimaĺleri var mı ? ne kadar acaba? Derlerse sonuç ne olur.Bilgisi olan var mı?

Anlaştık deme ihtimali varmı demen lazım dı bence, alacaklılara (bizede olduğu gibi) şemsiye girmiş durumda daha fazla girsin isterlermi,en basit hesapla bir bakkal düşünelim toptanciya borcunu odeyemiyor birde adama diyor ki sen bana biraz daha mal verde ben satıp sana borcumu odeyeyim hemde dükkanı kurtarayim, şimdi siz toptancı olsanız ne derdiniz bakkala olur kardeşim bana uyar mı yoksa ben enayimiyim önce borcunu odemi soru bu vereceğiniz cevaba göre sonucu siz hesaplayin

8. Çözüm planında Akgiray pasa girmiyor esas problem burda bence kendisi ortaya bir şey koymuyor sadece bimeks markası yetmiyor zaten yeterince marka imaj ve güven kaybı yaşanış durumda

Sayfa 406/651 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •