Sayfa 251/931 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Gayrımenkul isyat kıyaslaması açısından cevap kendi adıma çok net.Gayrımenkulde gelecek yıl çöküş bekliyorum.Hem de öyle böyle değil)))))))

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Neyse neticede benim açımdan en önemlisi güvenilir ,şeffaf,katakullisi olmayan bir şirket olması.Patron karı sakladı mı ,bize bu yıl ne kazık atacak diye beklemek yok,eh paraların ne işlerde kullanıldığı da haftalık takip edilebiliyor.Sıkıntılı olan tek nokta sermayede erime o da her yıl temettü ile yeni lotlar alınarak kompanze edilir.Eh portföyü yönetenler de hep çok kar edecek diye bir şey yok bazen az kazandıkları da olabilir elbet.Ama genel trendde faizden fazla kazanılmalı o konudaki fikrim değişmez.Sürgit faizden az bir kar kabul edilemez benim açımdan.Hafif hafif vedalaşırım kendi adıma.Neyse herkese bol kazançlar arkadaşlar bu yatırım işleri zor işler.Hele konu borsaysa daha da zor.)))))))))
    Iste harika bir.yorum. Budur. Bu kadar basit. Isine gelen buna gore alir veya almaz.

Sayfanin girisine yapisriralim bu yazdiklarinizi da yeni arkadaslar okusun ogrensin.

Arkadaşım ev iyi bir yatırım aracı olmuş olsaydı sen ve ben borsada olmaz emlakçı ofislerinde ,emlak sitelerini takip ederdik
    Ben borsada olduğum için düşük risk alarak nasıl hisselere yatırım yaparım analizini sesli olarak düşünüyorum
    Pd/ dd çok yüksek, temettü hiç vermeyen ,her yıl zarar eden, hikayesi olmayan ,hissemi almalıyım yoksa iş yatırım mı almalıyız onu analiz etmeye çalışıyoruz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Iste harika bir.yorum. Budur. Bu kadar basit. Isine gelen buna gore alir veya almaz.

Sayfanin girisine yapisriralim bu yazdiklarinizi da yeni arkadaslar okusun ogrensin.
    Eyvellah hocam .Benim gördüklerim bunlar.Katılmanıza sevindim.Demek ki doğru düşünmüş olma olasığım yükseldi.Forumların iyi yönü de bu insan bir anlamda kendini test ediyor.Kolay değil herkes para koyuyor .Kendi fonunu yönetiyor.Zarar etmek de var bu işlerde.

Alıntı Originally Posted by sat Yazıyı Oku
    Arkadaşım ev iyi bir yatırım aracı olmuş olsaydı sen ve ben borsada olmaz emlakçı ofislerinde ,emlak sitelerini takip ederdik
    Ben borsada olduğum için düşük risk alarak nasıl hisselere yatırım yaparım analizini sesli olarak düşünüyorum
    Pd/ dd çok yüksek, temettü hiç vermeyen ,her yıl zarar eden, hikayesi olmayan ,hissemi almalıyım yoksa iş yatırım mı almalıyız onu analiz etmeye çalışıyoruz

Ha o zaman bence en doğru adres burası.Sayın sat bu kağıdı alın satmayın bak o zaman bence çok mantıklı bir yatırım tarzı.))))))

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hisseye getirilen en yogun elestiri bu noktada oluyor.

" Abi verdigi kadar dusuyor hisse fiyati..!" diyor.

" Ee enflasyonu dus, bir sey kazanmiyorsun..!"

Bu kisaci kurnazlarin dusuncesi, kar'i alip, bosaltacak, kar'da ( yine 15 kurus verecegi dusuncesiyle )0.95 TL. fiyatta, %15.8 yapiyor.

Iki bucuk ayda.

Vadelide tutan brut %13 icin bir sene bekledi.

Aslinda enflasyon onu vurur, enflasyon gecmise tesir eder, gelecege degil, cunku kar payini alir, yatirimini bugunku oran olan % 12.98 'e gore yaparsin.
    Sayın hısım 28 aralıkta 2 ay önce bu mesajı yazmıştı.Kağıt 0.95 de iken gelip 3 ayda yüzde 15 yüzde 16 falan çarpıp kağıtdan çıkılamıyacağını vurgulamak için yazmıştı.Şimdi sakın yüzde 18.7 temettü veriyor 1 ayda alır çıkarız falan diye düşünülmemeli aman ha)))))Ben kağıda yeni girecekler için eski yazıları şiddetle tavsiye ederim.Hemen hemen merak edilen her sorunun cevapları var eski yazılarda.

7.  Alıntı Originally Posted by sat Yazıyı Oku

Senin kafan cok karisik. Bugun bi ekonomi dergisinde mi ne yazilmis. Son 10 yilda en cok altin kazandirmis.

Tr de borsada yatirim yapan en son verilere gore hepi topu 60-70 bin kisi var.

Esas para altin, dolar, tl mevduat ve gayrimenkule gidiyor. Yanlissiniz bu konuda.

Ustelik dusuk riskli hisse mi yoksa pd/dd yuksek, her yil zarar eden, temettu vermeyip hikaysei olmayan hisse mi alayim sorusu ise sacma.

Kimse boyle hisse al demiyor zaten. Isyat 5 yilda, ev almak 15 yilda yatirdigin parani amorti ediyor diye yazarak baslattin konuyu ve nerelere geldik.

Ustelik borsa ile sirketlerin degeri farklidir. Bilancosuna gore hareket etseydi borsadaki sirketler en cok kazananlar muhasebeciler olurdu. Ama en.dandik sirketler yilda %500 kazandirabiliyor.

Isyat tam sana gore beyim. Bu yazdiklarindan o anlasiliyor.

Eşleşme 1.02

Sayfa 251/931 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •