Sayfa 612/639 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by isagnakkk Yazıyı Oku
    Spk nin.verdiği cevaba bak ozellikle 2 paragraf resmen dalga geciyorlar elinizde be gibi belge var diyor yaziklarlar olsun bu şikayete cevap yazan gerizekali kmse ac bak grafige ozsermaye şirketin kap yapilan açiklamalarina borc odemesi olmadı tahvil odemesi olmadı elindeki parayı tacoya doca verdi ne bilgisi ne belgesi ustiyorsuz malmisiniz aptalmisiniz nesiniz spk borsa istanbul yonetimi durust olmuş olsaydi boyle şirketler halka arz olmazdı ve yatrimci.magdur olmazdı

SPK BİST YONETIMI MALESEF ZAMANINDA BU GIBI SİRKETLERE KUCAK ACIP BIZ KY KUCAĞINA BIRAKTI

ASIL SUCLU SPK BIST

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    spk nın öyle yazması hoşuma gitti şirketi kolluyor bu şirket ne iflas eder nede batar arkasında spk 300 bin adete yaklaştım yarın cemaşları satıp 300 bin daha alırım unuturum
    Son düzenleme : servetgdr; 26-02-2018 saat: 22:19. Sebep: yanlış oldu

2.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    spk nın öyle yazması hoşuma gitti şirketi kolluyor bu şirket ne iflas eder nede batar arkasında spk 300 bin adete yaklaştım yarın cemaşları satıp 300 bin daha alırım unuturum
    Yarin o zaman tavaniz desene bi gun icinde 300 gormeyeli uzun oldu da. Umarim düşündüğün gibi olur. Ytd

3. eşleşme verebilecek varmı

4. Bilancosu 30 marta kadar ertelenmiş

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by semifinal Yazıyı Oku
    Bilancosu 30 marta kadar ertelenmiş

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hepsi bahane ag 19 a yazıyon 20 oluyo

Boktan bir bilançosu oluyor zaten 20 sayfalik laga luga gondermese dahaiyi olur gerci o bilançoyuda hazirlayamamışlar zaten
    Bilancoda hep cağiz edeceğit ... laflarari 9 aylik bilancoda komikti yil bitiyordu onlar diyordu ki 2017 yili için cicoyu yuzde elli arttıracağiz diyorlardi 9 ayda ciro yuzde 50 duşmüş. Bilanço bunlardan farkli olmaz heralde

7.  Alıntı Originally Posted by isagnakkk Yazıyı Oku
    Boktan bir bilançosu oluyor zaten 20 sayfalik laga luga gondermese dahaiyi olur gerci o bilançoyuda hazirlayamamışlar zaten
    Bilancoda hep cağiz edeceğit ... laflarari 9 aylik bilancoda komikti yil bitiyordu onlar diyordu ki 2017 yili için cicoyu yuzde elli arttıracağiz diyorlardi 9 ayda ciro yuzde 50 duşmüş. Bilanço bunlardan farkli olmaz heralde

bu seferki boktan değil tacirleri hep takip ediyorum 26 25 24 22 den aldı 19 20 den halk bankla yapıkrediye postalıyor çok sabırlı speğimiz var ne toplarsam kar

8. 😊😊cemaş spegi galiba bu

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 612/639 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •