Sayfa 149/313 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. kötü amaçlı eller,hisseden elini çekmedikçe,iyi günler zor.

2. İlginç gelir tablosu değişmiş. Hata mı düzeltme mi ? İnsan bi açıklama yapar düzeltme gibi.. Kaç gün geçti aradan konsolide bilanço beklerken şok oldum 1.300 kar gitmiş son çeyrek yine zarar açıklamış anlaşılan.. Ytd

3. DITAS - Ditaş Doğan

Kıdem tazminatı kayıtlara alınmış, giderler kısmında karşılık giderleri kısmı -255 bin iken -1.5 milyon olmuş. Şunu niye 19.02.2018 tarihlide yapmazlar anlamıyorum. Demekki konsolide bilançoyu görmeden kar zarar şu kadar dememek gerek. Çünkü yarın başka bir gider daha çıkabilir.Ytd.

Alıntı Originally Posted by Vrd Yazıyı Oku
    Kıdem tazminatı kayıtlara alınmış, giderler kısmında karşılık giderleri kısmı -255 bin iken -1.5 milyon olmuş. Şunu niye 19.02.2018 tarihlide yapmazlar anlamıyorum. Demekki konsolide bilançoyu görmeden kar zarar şu kadar dememek gerek. Çünkü yarın başka bir gider daha çıkabilir.Ytd.
    geçici vergi de yapılmaz o tür işlemler

5.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    geçici vergi de yapılmaz o tür işlemler
    Aradım Yetiştirilemediği için 19.02.2018 dekinde gösterilmediğini söylediler. Ne kadar doğruysa. Ytd

6. Bu hisse değil t.kağıdı diyorum kızıyorsunuz..3 yıl önce bir hata edip aldım..3 yıldır yaşadıklarım hep aynı zaten, az çıkar sonra bas aşağıı.....Adamlar kimseye kazandırmamak için her türlü alavere dalevereyi yapıyorlar..Burda insanları bi güzel öpüyorlar..Bu t.kagıdından ancak yüzde 10 felan gördümmü satıcan alttan tekrar alıcaksın..başka türlü hisse yerine koyupta beklemek pek akıllaca değil bence..örnek ben)))..Artık zevl almaya bakıyorum sadece...bunun yüzünden öyle hisseler kaçtıkı saymakla bitmez.

7.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    Bu hisse değil t.kağıdı diyorum kızıyorsunuz..3 yıl önce bir hata edip aldım..3 yıldır yaşadıklarım hep aynı zaten, az çıkar sonra bas aşağıı.....Adamlar kimseye kazandırmamak için her türlü alavere dalevereyi yapıyorlar..Burda insanları bi güzel öpüyorlar..Bu t.kagıdından ancak yüzde 10 felan gördümmü satıcan alttan tekrar alıcaksın..başka türlü hisse yerine koyupta beklemek pek akıllaca değil bence..örnek ben)))..Artık zevl almaya bakıyorum sadece...bunun yüzünden öyle hisseler kaçtıkı saymakla bitmez.
    katılıyorum.yeni iş ilişkileri,yeni değerleme,arsa stışı,çok iyi bilanço vb.olumlu haber gelmeden, endex nereye çıkarsa çıksın t.kağıdı modunda devam edeceğini düşünüyorum.

8. Yeni gelen haber yarın nasıl etkiler sizce bide bunun mantıklı bir gerekçesi var mı niye ilk başta yapmıyorlar da sonradan düzeltme yapıyorlar

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 149/313 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •