Sayfa 574/964 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Volboru ayrı değerlendirmek lazım hocam. O ben bildim bileli 3/4 yıldır ara ara yazar gider,gelir.
    Volborun bu hisseyi devamlı kötüleyen çeteyle alakası olduğunu düşünmüyorum. O ayrı bir şahsiyet.
    Yaa inanın gözlerim yaşardı
    Tam 2013 kasım ortası ilk yazımı yazmışım
    bu KEZBN a
    ve sn Frecell den sonra ilk kez sn fabrika
    hakkımda doğru bir düşünce de bulunmuş

benim kötülemek çete si ile işim yok olamaz
    her hisse de sadece bilgi ve fikrimi yazarım

ve özellikle de kötü gelişmeler olduğunda en başında yazmaya çalışırım
    bu durum KEZBN da da BMEKS de de böyle oldu

neyse
    önce şunu sorgulayın cevabını isteyin ve şüphelenin

25 milyon alan şahıs kim
    ve 1 lot daha alırsa kimliğini açıklamak zorunda
    ama ne hikmet ise tam %5 alıyor
    inanıyormusun derseniz bana
    sağ cep sol cep hikayesi derim size
    o da belki
    şimdi ZT bu malı SS in oğluna yani yeğenine ( bu arada SS in oğlu kızı var mı bilmem )( örnekleme amaçlı )
    sattı ise bu sizce gerçek satış mı
    yoksa hisse ye hareket getirmek amaçlı ve üstüne gelen ky baskısını savuşturmak amaçlı bir hamle mi
    benim fikrim tabiki yalan dolan
    gerçek alıcı filan yok olmaz olamaz

ben bu aklı kimin verdiğini dahi tahmin ediyorum
    çok para verenlerin borsa avukatı akıl hocası İ...... H.......
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

2.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku

KRİTERLER E BAKALIM

birileri de çıkacak doğru dürüst işlem hacmi olmayan
    eskiden GÖZALTI PAZARI diye tabir edilen bir pazarda işlem gören
    internet işlemine kapalı olan
    günde en fazla 5 kez fiyat görebilen
    KEZBN da teknik analizden bahsedecek

benim kimseye bir sözüm yok

sadece
    YAKIN İZLEME PAZARI yani eski adı ile GÖZALTI PAZARI nda ki
    KEZBN türü hisselere
    yeni ilgi duyan KY lere
    sözüm var

tüm üstteki kriterleri
    ve
    bu hisselerin niye bu pazarda işlem gördüğünü
    BIST ve SPK nın bu hisseleri niye bu pazara aldığını
    niye belirli sınırlandırmalar ile sınırlandırdığını

çok ama çokkkk iyi araştırın

BIST da 400 ün üzerinde hisse varken niye bu tür sıkıntılı hisseler ilgi duyduğunuzu
    kendi içinizde bir daha sorgulayın
    ve eminim ki doğru yolu bulup
    bu tip hisselerden uzak durmanın daha hayırlı olduğunu göreceksiniz

eğer yok ben görmek istemiyorum
    sıkıntı benim diğer adım diyorsanız da
    o zaman buyrun
    bu pazardaki hisseleri
    sıkıntı azlığı ve çokluğu ile sıralayın
    siz ben bilmem ki bunları diyorsanız ki
    doğrusu bu

ARACI KURUMU ARAYIN
    BİLGİLENİN

eminim ki aracı kurum yetkilisi de size uzak durmanızı önerecektir
    KEZBN da teknik analiz den söz edenlere gerçekten akıl erdiremiyorum
    ne yiyip ne içiyorlar da
    bu duruma düşüyorlar bilmiyorum

aklınız yokmu yaaa
    twitter da gidin Nuri Sevgen e sorun bakıyım
    KEZBN ın teknik analizine ne dersin diye
    yada
    forumda BABO üstad var bir sorun
    yada
    forumda bir sürü düzgün teknik analiz yapan arkadaşlar var
    bir sorun yaa
    KEZBN da teknik mi olur

bu KEZBN da teknik bakanlara sorun bakalım
    herhangi biri olumsuz bir öngörü yapabiliyor mu

YERSEM DOLMA da VAR mı ?
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

3. sabah 8 de kapta açıklama yayınlanmışken neden spk ne oluyor sorusunu sordu sizce, ne zaman spk bu soruyu bir şirkete sorsa yükseliş duruyor geri gelmeye başlıyor. İnceledim kaç gündür tavan giden YONGA ya bu soruyu sormamış ise ben art niyet ararım.

4. Hisseyi gerçekten 1 liradan sattıysa bu hisse 1 liraya öyle ya da böyle gidecektir inanıyorum. Bazı arkadaşlar fiyat yükselirken ses çıkarmıyor fiyat düşünce hemen yalan dolan diyor hisse hemen tavan tavan 1 liraya gitsin karı alayım cebime koyayım istiyor heralde Dünkü hacim 1 milyon lot için mi yalan söylendi sizce ben inanmıyorum bunun altından olumlu gelişmelerin yakında çıkacağını düşünüyorum. Ha bu gelişmeler açıklanmadan gerçekleşecek hacimsiz düşüşler beni hiç üzmez nasıl olsa bir günde %20 zıplayı vermesi çok kolay gördüğünüz gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by baskan7878 Yazıyı Oku
    sabah 8 de kapta açıklama yayınlanmışken neden spk ne oluyor sorusunu sordu sizce, ne zaman spk bu soruyu bir şirkete sorsa yükseliş duruyor geri gelmeye başlıyor. İnceledim kaç gündür tavan giden YONGA ya bu soruyu sormamış ise ben art niyet ararım.
    başkan gardaş alem adamsın spk seni koruyor bak zeynebin kap acıklaması başlı başına skandan sahtekarlık kokuyor alıcı kim devlet sırrı) spk ya bnu sor rice etsek de zeynep tümer hanım efendiye sorarmısınız karsı alıcı kim eğer devlet sırrı değilse cabuk unutmuşsun iranlıyı) onun hisseye börünmüş hali bu) ..y.t.d

23.02.2018 tarihinde Kervansaray Yatırım Holding A.S. payları ile ilgili olarak 1.00 TL fiyatından 25.000.000
    adet satıs islemi borsa dısında tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte Kervansaray Yatırım Holding
    A.S. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 23.02.2018 tarihi itibariyle %62,90 sınırına düsmüstür.
    Konu : Pay Satısı Hakkında
    Tüzel Kisi

6.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Hisseyi gerçekten 1 liradan sattıysa bu hisse 1 liraya öyle ya da böyle gidecektir inanıyorum. Bazı arkadaşlar fiyat yükselirken ses çıkarmıyor fiyat düşünce hemen yalan dolan diyor hisse hemen tavan tavan 1 liraya gitsin karı alayım cebime koyayım istiyor heralde Dünkü hacim 1 milyon lot için mi yalan söylendi sizce ben inanmıyorum bunun altından olumlu gelişmelerin yakında çıkacağını düşünüyorum. Ha bu gelişmeler açıklanmadan gerçekleşecek hacimsiz düşüşler beni hiç üzmez nasıl olsa bir günde %20 zıplayı vermesi çok kolay gördüğünüz gibi.
    yada o beklediğin acıklamalar gelince tepene yersin 25 milyon lotu buda bir ihtimal) y.t.d

7. kime sattıysa satmış size ne yav. yüzde 5 in altında kaldığından açıklama zorunluluğu yok diyebiliyorum.
    zorunluluk varsa spk zaten açıklama ister.
    ixir4 senin elinde ya kağıt yok yada kafan güzel senin. kağıt yükselmiyor mu daha ne istiyorsun.
    bu ortamda hala bıkbık eleştiri yapan adam artniyetlidir. bu kadar basit.

8.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Hisseyi gerçekten 1 liradan sattıysa bu hisse 1 liraya öyle ya da böyle gidecektir inanıyorum. Bazı arkadaşlar fiyat yükselirken ses çıkarmıyor fiyat düşünce hemen yalan dolan diyor hisse hemen tavan tavan 1 liraya gitsin karı alayım cebime koyayım istiyor heralde Dünkü hacim 1 milyon lot için mi yalan söylendi sizce ben inanmıyorum bunun altından olumlu gelişmelerin yakında çıkacağını düşünüyorum. Ha bu gelişmeler açıklanmadan gerçekleşecek hacimsiz düşüşler beni hiç üzmez nasıl olsa bir günde %20 zıplayı vermesi çok kolay gördüğünüz gibi.
    güzel açıklama olmuş. aylardır hatta yıllardır sürünen kağıda hareket gelmiş adamlar beğenmiyor ya.
    ne istediklerini kendileride bilmiyor. bir tanesi satmış. diğerinin elinde kağıt var mı belli değil. hissen yükselmiş adam kime satmış diyor ya. zorunluluk varsa açıklar yoksa açıklamaz.

Sayfa 574/964 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •