Arkadaþlar 200 milyon gibi bir rakamdan bahsediyoruz, çok büyük rakamlar ve bu adamlarýn yanýnda bu iþten anlayan senden benden daha iyi bu iþi bilen bir sürü adam vardýr, o yüzden rahatým azýcýk bilgimle bu riski alamayacaklarýný düþünüyorum..aptal rahatlýðýmý dersiniz çok rahatým nedense![]()
Büyük Mükellefler..Yani inceleme olursa,eski hesap uzmanlarý yürütecek.Þimdinin B grubu müfettiþleri..Çok sosyal demokrat var onlarýn içinde,eski kadrodan..Bunu da bizden iyi biliyordur PWC.
göstermemelerinin sebebi beyanda açýklama yapýlacaðýndan olabilir, geçicide gösterip kurumlarda göstermezlerse olmazdý , o yüzden beklenti oluþtu bende de.. bekleyip görecez, çok önce karar alýnmýþ olabilir..ne söylediklerinin bir önemi yok, ne yaptýklarýna bakmak lazýmm
Seddülbahir ve Dialektik sizler bu konulara benden çok çok daha iyi hakimsiniz. Benim aklýma gelmeyen hukuki açýðý olan konularda yatýrýmcý sorumlusunu arayýp ya da maliyet iþler müdürünü telefonda çatýr çatýr hesap sorabilirsiniz. Belki beni bilgisi az gördüðü için herþeyi söylemiyorlar ama sizler bu bilgilerle onlarý sýkýþtýrýp mevzuat açýsýndan hatalarýný söyleseniz daha iyi olmaz mý???
Bugüne kadar 6 kez konuþtum ama hiç tatmin edici cevaplar alamadým...
Insaat sektöründe akpazdan baðýmsýz yeni bir þirket kurulabilir deniliyor...
Doruk ve tacodan arsa devri için fon bulmaya çalýþýyoruz diyorlar. Peki milyonlar harbiye oraya aktarilurken sorun yoktu.
Hisse senedi geri alýmýna baþlamasý için fon ayarlamaya çalýþýyoruz diyor git banka ile anlaþ 3_ 4 milyon bul ortalama 80 _ 90 kuruþa 4milyon 800 bin lot al
Aylardýr spk ile görüþme yapiyoz diyorsunuz hala bir üst pazara çýkmak için baþvuru haberi gelmiyor.
Yeni iþ anlaþmalarý olacak diyorsunuz kap da belirtilmeyen iþ almýþsýnýz...
Madem arsa alacaksýnýz doruktan niye baðýmsýz bir þirket kurup ýnsaat iþine girmeye niyetiniz var???
Bir de demiyor mu Ýstanbul'da iseniz gelin kahvemizi için... gitsem kahveye zehir atýp zehirlerler o kadar garip bir þirket 😀😀😀
Yer Ýmleri