Diğer köyde grafik paylaşılmış. 37/38 desteğinden güç alıp yukarıyı deneyebilir. Gözaltı pazarında teknik işlemez diyenlere katılmıyorum, teknik her hissede olur. Müsait değilim grafiği koyamıyorum. Haftayı nasıl kapatacak görelim yarın.
Diğer köyde grafik paylaşılmış. 37/38 desteğinden güç alıp yukarıyı deneyebilir. Gözaltı pazarında teknik işlemez diyenlere katılmıyorum, teknik her hissede olur. Müsait değilim grafiği koyamıyorum. Haftayı nasıl kapatacak görelim yarın.
saçmalığın en saçması ve yatırımcı düşmanı olan şey, yükselen hisseyi cezalandırmaktır.
ulen şerfz. spk, 17 yıldır ihlas düşüyordu da bi tane ceza verdin mi ihlasa. ne zaman çıkmaya başladı o zaman cezalarla kafasına kafasına vurdun gibi....
bizim ülkede oldu böyle.
İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Özelden birçok arkadaş alıcı kim diye sormuş ama adı üstünde duyum olduğu için yazmam doğru olmaz. Ama forumda adı geçen firmalardan değil. Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren bir firma ve geçmişte ilk defa yurtdışı kaynaklı bir bankayı bir konsorsiyum ile almak istediğinde duymuştum. Çok popüler bir grup değil ama kuru parası çok fazla. Tefe tüfe işi yapmaları da muhtemel çünkü oto yan sanayi denince akla ilk tefe geliyor.
Sonuç olarak ne olursa olsun bu adamlar alacaklarını hissenin gelecekte oluşacak değerine endekslemişler. Ve bu tutarlar bizim gibi ufak meblağlar da değil. Ödenmezse veya o taahhütler tutulmazsa adamın sırtından kan alırlar o meblağlar için.
O yüzden ben bu haberi olumlu buluyorum. Ilk duyduğumda 1 TL fiktif bir fiyattır diye düşündüm ama artık geleceğe yönelik verilmiş bir taahhütname olarak görüyorum. Muhtemelen patronlar bizlerle paylaşmadığı birçok haberi bu alacaklı ile paylaşıp 1/4 fiyatına bir hisse barterina ikna etti. Bu doneler ile alacağına karşılık hisse alan grup da eşşek değilse borsadan da ufak ufak hisse toplarlar 1/3, 1/4 fiyatına.
Ytd...
Tahminimizde yanılmadık.blanço için ek süre almış 30.03.2018 tarihi sonuna kadar
Yer İmleri