Sayfa 495/872 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Bu şirketin analisti ile konuştum kendisi şirket yönetiminden bilgi alamadığını ve şirketi araştırma listesinden çıkartma olasılıklarının oldugunu söyledi, şirkette olumsuz Vaziyet yaklaşıyor olabilir, sizlerin öngörüsü var mı ? 2018 de şirket ebitda ve kar değerleri 2017 den daha iyi olur mu?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. banvt in kottan çıkması gibi bir risk var mı sizce?

3.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    100 milyon sermayeye 250 milyon kar açıklayan şirketin olması gereken rakamlar belli arkadaşlar. Niye olmuyor, burası borsa, hisse de sığ, at koşturuyorlar.

Dün de dedim gün gelecek, burada in cin top oynayacak tavan tavan gidecek. 17'den nasıl 2-3 güne 25 olmuştu, aynen o durum.
    100 milyon sermayeli sirket 250 milyon kar acikliyorsa düz mantık fk 10 farzedersek 25 tl olması lazim.
    Ama unuttuğumuz bir şey var. Bu kağıdın fk sı şuanda 7.25 civarinda. Ama şuanda borsada 4-5-6-7 fk li onlarca şirket var ve nedense hiçbiri ederini bulmuyor. Ustelik borsanın en güzide şirketleri bunlar.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    100 milyon sermayeli sirket 250 milyon kar acikliyorsa düz mantık fk 10 farzedersek 25 tl olması lazim.
    Ama unuttuğumuz bir şey var. Bu kağıdın fk sı şuanda 7.25 civarinda. Ama şuanda borsada 4-5-6-7 fk li onlarca şirket var ve nedense hiçbiri ederini bulmuyor. Ustelik borsanın en güzide şirketleri bunlar.

Eğer bir sirket momentum yakalıyorsa çarpanı 10 da olur 15 de..
    Onemli olan momentum hacim ve beklenti,

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by rme45 Yazıyı Oku
    Eğer bir sirket momentum yakalıyorsa çarpanı 10 da olur 15 de..
    Onemli olan momentum hacim ve beklenti,

Katılıyorum. Beklenti varsa 10-15-20 fk hayal değil.
    Asıl sorulması gereken soru bu işte. Banvit mali tablolarda ki bu iyileşmeyi 2 tl lerden 25 tl lere gelerek satın aldı mı yoksa iyileşme süreci devam edecek mi.

6. Bence bunun cevabı 600k lot tutan citibank ve satış yapmak için hazırda bekleyen işyatırım yatırım finans ta gizli , ondan ayrıca brf nin de daha önceden hissenin kottan çıkması için hisse önermesi de korkutucu(12 lira önermişti) eğer bu bilinçli bir düşüş ise benim stop loss um 15.80

7.  Alıntı Originally Posted by rme45 Yazıyı Oku
    Bence bunun cevabı 600k lot tutan citibank ve satış yapmak için hazırda bekleyen işyatırım yatırım finans ta gizli , ondan ayrıca brf nin de daha önceden hissenin kottan çıkması için hisse önermesi de korkutucu(12 lira önermişti) eğer bu bilinçli bir düşüş ise benim stop loss um 15.80

Brf ne zaman kottan çıkmak için fiyat teklifi yapti. Ben mi kaçırdım hiç haberim yok.
    Ayrica 12 tl değil en kötü ihtimal son çağrı fiyatı olur. O da 14.xx tl idi sanırım

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Brf ne zaman kottan çıkmak için fiyat teklifi yapti. Ben mi kaçırdım hiç haberim yok.
    Ayrica 12 tl değil en kötü ihtimal son çağrı fiyatı olur. O da 14.xx tl idi sanırım

Haber aşağıda

http://www.bandirmamanset.com/haber/...yor-31729.html

Sayfa 495/872 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •