Sayfa 400/637 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. Ciks derken anlayamadim pardon

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by temettü2023 Yazıyı Oku
    Ciks derken anlayamadim pardon

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok demek istemis.
    Dediginiz olay yurtdisinda var.
    Adi da DRIP yani Dividend ReInvestment Plan.
    Bizde de yaparlar yakinda insallah.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Uzun vadenin etkisi adına hep bir şeyler okudum ancak şimdi de kısa bir şey paylaşayım.

Bir yakınım zamanında belli başlı hisseleri almış satmış ancak sabredememiş. Şu anda yatırım hesabında yarım lot Tüpraş var, yarım lot da satılamadığı için kalmış tabi. Normalde yarım lota temettü verilmiyor ancak bankanın sistemi nedeniyle verilen temettüler yarım lotun maliyetinden düşülmüş sanırım.

Bugün gözüken maliyet 27 kuruş, yani 1 lotun maliyeti 54 kuruş. Bu sene Tüpraş 11.56 TL temettü ödeyecek.

"Yatırım tavsiyesi içermemektedir."
    Ülker tartışması nedeniyle bir önceki sayfada kaldığı için alıntılıyorum.

Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Akin Ipek sirketinde 700 milyon $ nakit para birakti da gitti, ne oldu sonra? Ulkeye ne gibi bir faydasi oldu adamin helal malina cokenlerin? Daha ortada sonuclanmis bir mahkeme bile yok ustelik....
    Şaka mı yapıyorsun?

5.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Şaka mı yapıyorsun?
    Bence bu konu iki tarafı b*klu değnek.

6.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Şaka mı yapıyorsun?
    Akın İpek uzun yıllardan beri ticaret yapan biri. Mal varlığını da ticaret ile yapmıştır. Adamın mal varlığına el konmasının sebebi bildik malum sebep, yani malının haram yolla elde edilmiş olması değil. Haram mal aranıyorsa şu dönem milyar dolarlık ihaleler alan bir dönemin Akbilcilerine, oğul ve damatların mal varlıklarına bakmak lazım

7. Arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeyelim...freesky arkadaşım özellikle senden rica ediyorum...bir şeyler oldu, haklı haksız karıştı biraz...5-10 sene sonra doğrular daha net anlaşılacaktır...ama başlığın konusu bu değil, bu tartışmaların yeri de burası değil.

evet, doas demiştik, üzerine fikir beyan edecek başka arkadaş var mı?

bu tür konjonktür olarak, alıma uygun gördüğümüz başlıkta nispeten konuşulmamış hisseler üzerine yorumlar yapabiliriz...buna örnek başka hisseler de verebilirsiniz.

not: mesela tüpraş ın konuşulacak yeni bir şeyi yok...üzerine edilmemiş pek laf kalmadı..son noktada alan alır, almayan almaz...hektaş, neyini konuşalım, pırlanta gibi, almış olanlar zevkten 4 köşe...ama kağıdın en büyük destekçilerinden dudu bile bu fiyatlardan yeni alım önermem diyor...onun da konuşulacak pek bir şeyi yok bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeyelim...freesky arkadaşım özellikle senden rica ediyorum...bir şeyler oldu, haklı haksız karıştı biraz...5-10 sene sonra doğrular daha net anlaşılacaktır...ama başlığın konusu bu değil, bu tartışmaların yeri de burası değil.

evet, doas demiştik, üzerine fikir beyan edecek başka arkadaş var mı?

bu tür konjonktür olarak, alıma uygun gördüğümüz başlıkta nispeten konuşulmamış hisseler üzerine yorumlar yapabiliriz...buna örnek başka hisseler de verebilirsiniz.

not: mesela tüpraş ın konuşulacak yeni bir şeyi yok...üzerine edilmemiş pek laf kalmadı..son noktada alan alır, almayan almaz...hektaş, neyini konuşalım, pırlanta gibi, almış olanlar zevkten 4 köşe...ama kağıdın en büyük destekçilerinden dudu bile bu fiyatlardan yeni alım önermem diyor...onun da konuşulacak pek bir şeyi yok bence.
    Ben Hekts defterini yil basinda 6 yil suren uzun bir biriktirme sureci sonunda 7 TL den son alimlarimi yaparak kapadim, kalin bir sicimle paketleuip Tuprs ve Froto'nun yanina gonderdim.
    Bir daha gun isigi goremeyecekler.
    En az 3 yil surecek yeni bir biriktirme icin ise hisse arayisindayim.
    Bana ne onerirsiniz?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 400/637 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •