Sayfa 561/967 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Yazın yataş 11 civarı iken dogtas 4.20 civarında idi.burda aynı bu muhabbet vardı yataş mı ucuz Doğtaş mi? Tabiki Doğtaş yataş pahalı deniyordu.yatas şimdi kaç lira Doğtaş kaç lira.bu arada ben hep yatastaydim.burda yorumlarımla kafa bulanıklığı yaratmak istemiyorum.sadece dejavu yasadim

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Yazın yataş 11 civarı iken dogtas 4.20 civarında idi.burda aynı bu muhabbet vardı yataş mı ucuz Doğtaş mi? Tabiki Doğtaş yataş pahalı deniyordu.yatas şimdi kaç lira Doğtaş kaç lira.bu arada ben hep yatastaydim.burda yorumlarımla kafa bulanıklığı yaratmak istemiyorum.sadece dejavu yasadim

Ya yataşçı arkadaşlar enteresansınız valla gelip gelip dgklb forumuna neden bakıp üstüne yorum yaparsınız takım tutar gibi tutmayın bak bu hisse kafamdaki ederine gelsin yataşta teknik olarak uygun gelir bana oraya da gelirim memlekette araba alırsın arabanın fanatiği olur cep tel. alırsın onun fanatikliğini yaparlar çok tuhaf insanlar olduk valla

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yataşçıların gözü burda anlaşılan muhtemel yataşı taşıyamadılar gözlerini buraya diktiler onu bunu bilmem ben kaliteye bakarım yataştan mobilya aldık babama patates kelebek kalitesidir türkiyenin

4. 😂😂 her hisseyle ilgileniyorum.sadece burda bı grup vardı deli gibi yazıyordu onlar hala Burdami diye baktım.goruyorumki yeni kişiler var.o zaman yorum yaptığımda da aynı böyle cevap geldi😂😂😂dejavu ya.bu arada orada yorumu doğru okursan ben kötü bir şey dememisim.hisseni kotulememisim.merakimdan girdim foruma baktım.bir kişi yine yataş yorumlayinca yorum yaptım.yoksa şirketiniz sizin olsun.borsada yatırım bir şirkete ortak olmaktır anladık da siz sahibi gibi davranıyorsun uz.hep güzel söz duymak istiyorsunuz.inanin bu kağıt seneye 30 otuz olacak

5. ScreenHunter 04.jpg

alçalan üçgen nereye kırılacak?

6. Norveç Varlık Fonu Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'ne yatırıım yaptı..http://www.borsa34.net/showthread.php?tid=63
    Cevap 0 0

7. Vardır bi bildikleri durduk yere 30 milyon bağlamaz

8.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Yataşçıların gözü burda anlaşılan muhtemel yataşı taşıyamadılar gözlerini buraya diktiler onu bunu bilmem ben kaliteye bakarım yataştan mobilya aldık babama patates kelebek kalitesidir türkiyenin
    Yataş ile bu hissenin karşılaştırılması kadar abidik gubudik bir şey görmedim.. Yataşın konumuna gelmesi için hissenin en az 500 milyon yıllık kar etmesi lazım.. Yataş sermayesinin 1.5 katından daha fazla kar etti. Kelebek daha sermayesinin yüzde 10 u kadar kar etti.. Yani şirketlerin finansallarına bakmadan yorum yapmak hiç de uygun değil

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 561/967 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •