O zaman nasıl iyi gördüklerini yazdiysan suphelerini de yazacaksin ki şüphe olmasın (bizde degil)
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman nasıl iyi gördüklerini yazdiysan suphelerini de yazacaksin ki şüphe olmasın (bizde degil)
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın izciye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Artık kar payı dağıtımı ve 1. Çeyrek bilançosuna odaklanacağım. Şu hisseyle ilgili en hoşlanmadığım şey ise karın pazarlamaya gitmesi.
Son çeyrekteki brüt satış karındaki gerileme.
Son düzenleme : izci; 05-03-2018 saat: 22:21.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Analizde ortaya çıkıyor. İsterseniz tekrar alıntı yaparsınız.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yani 1 ay önce ile şimdi arasındaki fark ne?...Bizim milletin yatırım anlayışına "hayranım" doğrusu...Yani şirket kuruyorsun ve 1 ay içinde köşeyi dönüyorsun ve şirketi kapatıyorsun...Sonra başka şirket kuruyorsun ve bu şekilde hep köşesin......Hiç kaybetmiyorsun...Ne diyeyim? Herkese bol kazançlar...Sn. Mastori, yine baş başa kalacağız anlaşılan...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Alan alır satan satar arkadaş size ne? Yani şu sayfada yazdı diye evlendimi sanki hisse ile herkes işine baksın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yer İmleri