Sayfa 423/637 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kumarın tanımı sizce ne sayın cautıonary.
    önemli olan siz hangi mantıkla hareket ediyorsunuz...kumarbaz olduktan sonra, her konuda kumar oynanabilir...sözlük tanımını da yazmışsınız zaten...ister zar atın, ister hisse alın...ister sayısal loto oynayın...her konuda kumar oynamak mümkün.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Neyse bu forumun mantığına ters düşüncelerim olduğu kesin.Sizlere bol kazançlar bu forumdaki son yorumumdu arkadaşlar.Başta sayın cautıonary olmak üzere tüm arkadaşlara bol kazançlar sevgiler ve saygılar.Ev almak doğru bir yatırımmıdır ,isyat ve güneş sigorta genelde hep yazdığım yerler özellikle son ikisine beklerim arkadaşlar)))))))))))
    ara sıra uğra güneş sigorataya baktım...tam ya tutarsa kağıdı (kumar demiyorum özellikle)...inşallah tüm parayı 1-2 hisseye gömmüyorsundur...bu da kumar olur çünkü.

riski bölmek çok önemli diyoruz hep...riski yeterince bölersen, olay kumar olmaktan çıkıyor mecburen.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    ara sıra uğra güneş sigorataya baktım...tam ya tutarsa kağıdı (kumar demiyorum özellikle)...inşallah tüm parayı 1-2 hisseye gömmüyorsundur...bu da kumar olur çünkü.

riski bölmek çok önemli diyoruz hep...riski yeterince bölersen, olay kumar olmaktan çıkıyor mecburen.
    Deyin deyin sayın cautıonary.Bence de tam kumar kağıdı Ama ya tutarsa >n Sevgiler saygılar.Yok merak etmeyin döviz de var emlakta faizde yaş 50 üstü malum, borsa yüzde 20 şu aralar, en fazla da yüzde 40 olur bende.Tekraren sevgiler saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Estağfurullah ne demek kusura bakmayın maksat karşılıklı fikir alışverişi.Ben de kumar mantığına karşıyım sayın miriel kesinlikle doğru değil de borsa öyle bir yer değil.Zamanlama borsada hemen hemen her şey.Emlakta dövizde faizde pek öyle değildir.Emlakta maketten almadıysan ,dövizde çok nadir zamanlara denk gelmediysen,faizde hemen hemen hiç çöküş yaşamazsınız.Sadece az kazanılır ,alternatif yatırım araçlarına göre az kazanırsınız falan.Borsa öyle değil,o kadar faktör işin içinde ki misal asyabank aldın ,fetönün kağıtlarını aldın iktidarla kapışmadan önce muteber kağıtlardı sonu kötü oldu,zamanında demirbank ful devlet tahvili taşıdığından nakiti zayıf olduğundan battı,uzanların kağıtları ayrı hikaye.Hadi bu şansızlıklar olmadı 2007 de kağıt aldın 2008 e yakalandın ne alsan battın di mi. O yüzden borsa bir anlamıyla kumardır.Hep kriz senaryon olması gereken bir mecradır.Aslına bakarsanız da maalesef de kumardır bir yerde.
    Merhaba
    Krize yakalanmamaktan bahsediyoruz ya bilmediğim için soruyorum. Farz edelim krize yakalandık elimizde kağıtla kendi yatırım stratejimden yola çıkarak Koç, Sabancı, Oyak gibi güçlü firmaların kağıtları varsa elimizde kriz sonrası toparlanır diyemez miyiz? Yoksa kriz anında satmamak paniklememek zordur manasında mı söylüyorsunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    Merhaba
    Krize yakalanmamaktan bahsediyoruz ya bilmediğim için soruyorum. Farz edelim krize yakalandık elimizde kağıtla kendi yatırım stratejimden yola çıkarak Koç, Sabancı, Oyak gibi güçlü firmaların kağıtları varsa elimizde kriz sonrası toparlanır diyemez miyiz? Yoksa kriz anında satmamak paniklememek zordur manasında mı söylüyorsunuz?
    2008 krizinden sonra hepsi nerdeyse ralli yaptı.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    İnanmayın derim, 7 senede 433.33 katına çıkartabiliyorsa parayı, 7 sene sonra 5,633 milyar TL'si, 14 sene sonra da 2,441 trilyon TL'si (642 milyar usd demektir ki dünyanın en zengin insanının varlığı 90 milyar usd) olması gerekir. İzleyelim bakalım, olmaz ise sallıyor demektir.
    Amcası Meclis başkanı zaten onun istihbaratı kuvvetlidir belki de [emoji23][emoji23][emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. [QUOTE=steed1987;1822378]Merhaba
    Krize yakalanmamaktan bahsediyoruz ya bilmediğim için soruyorum. Farz edelim krize yakalandık elimizde kağıtla kendi yatırım stratejimden yola çıkarak Koç, Sabancı, Oyak gibi güçlü firmaların kağıtları varsa elimizde kriz sonrası toparlanır diyemez miyiz? Yoksa kriz anında satmamak paniklememek zordur manasında mı söylüyorsunuz?[/QUOTE

İhtiyaç Duyulmayan Meblağ ise kriz dönemleri geçicidir (Ülkemize Her Krizi Yaşadı, Hele Son 2 Yılda Yaşanılanlar Akıl Sır Erdiremiyorum) En iyi Yatırım Bu Dönemlerde olur, Dipleri Kimse Asla tahmin edemez ama alımları bölmek en iyisi, krizlerde bile fabrikalar çalışır sorun olmaza, hele elinizdeki hisseler en az 3-5 kez temettü alınmışsa YTD..

https://siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr/

Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    Merhaba
    Problem şu
    100 lira %50 değer kaybederse 50 olur. 50 nin 100 olabilmesi için %100 değer kazanması gerekir.
    Siz kriz zamanı bu psikoloji beni vurmaz diyorsanız sıkıntı yok.
    İlave olarak kriz döneminde satışlar düşeceği ve karlılık azalacağı için temettü verimide düşecektir. Bu nedenle ihracatı olan firmalar bir nebzede olsa kendini koruyabilir
    Piyasada yüzen gezen para kaçtığında fiyatlar gereğinden fazla düşebilir bu nedenle şirketin değerini kafamızda net oluşturup şiştiğinde uzak durmamız düştüğünde şöyle bir bakmamız gerektiğine inanıyorum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Sayfa 423/637 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •