Pamuklunun ipini çekmişler gibi 4,40 ytd.
Bitirdiler bizi Kına yaksınlar 6,00 'dan aldık. Zarar kocaman Lanet olsun
Gedik ve iş kağıdın ırzına geçiyor abartısız şekilde hergün mü düşer bir kağıt
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spek kağıdı bırakmış görünüyor. ama bırakmadı bence. yalnız yataya saracağı için en güzel şekilde marj yapıp teker teker topluyor. artık iş uzunculara kaldı. o da belirsiz bir uzun yol olur. %70 karı gözgöre göre verdik ya geri helal olsun bana bir kağıtta en sinir zamanlar bu zamanlardır. heme kendine hem speke kızarsın. spek adeta nasılsa işinizi bitirdim ne haliniz varsa görün gibi hareket eder. ama yinede bellide olmaz haa der gibi hareketler yaparak seni 10 parçaya böler YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
4-4,5 diplerine yaklaştı biraz yatay gibi yapıp yine bir hareketlenme olabilir,çimento fabrikası limanıyla beraber satışta ve bu fabrikanın %15'i bunun vede ben 2 milyon ton çimento ve 1,7 milyon ton klinker üretimi yapan ve satışının %85 i yurtdışı olan ve satış problemi olmayan çimento fabrikasından yaklaşık 100 milyon TL Sönmez Pamukluya satış geliri düşmesini bekliyorum,ve 2,7 milyon lot toplam piyasadaki hisse sayısı olan her tür spekülatörün götürebileceği bir senet,ama bunun her zaman müptelası olan bir spek var bakalım 2 li dibi buralara (4-4,5 tl arası) sayıp tekrar yukarı yapacakmı yoksa yataya bir süre devam edecekmi,unutmayın satışla ilgili en geç 5 mayısa kadar bir açıklama yapması lazım 3 aylık süreç için.Kendi fabrika arsası ve gayrımenkulleriyle ilgili haberler düşermi takip ediyoruz,bol kazançlar...
Yer İmleri