Alıntı Originally Posted by deniz 36 Yazıyı Oku
Bir ara TV almak için kullanıcı yorumlarını okumaya karar verip kendimi bir İngiliz forumunda bulmuştum.
Orada TV ile ilgili teknik bilgi paylaşımları, kullanıcı izlenimleri gibi oldukça faydalı şeyler bulmuştum. Gayet usulüne uygundu yazılanlar. Aynı formatta bizdeki forum DonanımHaber sitesinde yazılan mesajlar teknik bilhilendirmelerden uzak, kişisel kavgaya dönüşmüş, tartışma kazanma motivasyonuyla yazılan, şundan şaşma, bundan cacık olmaz minvalindeydi.

Bizim forumları okuyan biri tuhaf bir toplum olduğumuzu düşünür gerçekten.

Benim Kipa tasimadigimi nerden çıkardınız. Ayrıca yazdığım şey önceki mesajlarda konuşulan teknik olarak ele alınan konuyla gayet ilgili bir bilgi. Bunu suyu bulandirmak olarak algılamak nasıl bir paranoyakliktir.

Varsa faydalı bilgi yorum analiz spk mevzuatı paylaşalım, yoksa asıl siz suyu bulandiriyirsunuz.

Birleşme işi 2017 finansallarina göre olacak ve şok mevzuatı üç yontemden bahsediyor. Burada seçimlik bir hak var mı, nthol de olduğu gibi oranları eşit almak ya da farklı almak konusunda bir serbestlik var mı bu konunun aydınlatılması lazım.

Yoksa üç yonteme göre de şu an rakamlar oranlar belli. Duygularla ya da beklentilerle canım ayıp olur o kadar da olmaz yaklaşımiyla belirlenmeyecek birleşme oranı.

Tekrar ediyorum kipanin yuzde 95 hisselerinin 199 milyona alınması meselesi en tartışmalı dava konusu yapilabikecek konudur bu süreçte.

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paranoyak ithamini misliyle iade ediyorum size.
O mesaji size yazmadan once daha once bu forumda paylaştığınız 115 msj i hangi gorumlarda yazdiginiz ve neler yazdiginizi okudum. Sen yokken de buradaydim. Senden sonrada burada olavagim. Kişisel kararimdir. Daha öncede belirttim migroslarimi alacagim ve onlarida uzum sure tasiyacagim. Kendi hedeglerim doğultusund
Vevap verip ortami daha fazla germeyin

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.