Sayfa 236/760 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. bu gün de işlem hacmini düşürsün bakalım...umarım bu gün düzeltmenin son günü olur...sabır ile beklemeye devam....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bırakın biraz yatayda takılsın,soğutsun kendini.

3. Cemas 6 açtı 6,6 da devre kesti şimdi taban 4,8.

YAzık.Resmen soygun yapılıyor borsada.Ses çıkaran yok,dur diyen yok.

Allah kağıdına sahip çıkan, yatırımcısını koruyan tüm patronların işini rast getirsin,ayakları taşa denk gelmesin.

4. Evet knox dostum gerçekten de borsa ky lar için çok tehlikeli bir yer olmuş...hangi hisseye girince vede zarar edince artık kayıp edecek bir şeyim yok..bir kere kar göreyim hevesiyle giriyor ky...ama sonrası hüsran oluyor tam bir altın vuruş oluyor...yoksa ky kazansa ne iş arar o süpükülatif hisselerde...??? bunları nereden biliyorum ?? ky lığın tüm aşamalarını görmüş birisi olarak elbette kendimden biliyorum...

temeli sağlam büyüyen ve karı artan şirketler zaman zaman uyuza bağlasalar da sonu her daim iyi bitiyor..bu tür hisselerde hedefe kadar sabır ile tutmak lazım...bazen gözlerimize değil akıl ve mantığımıza inanmamız lazım....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sn. Konox, Cemas'a dikkat çekince benim de ilgimi çekti.
    Henüz yeni bilanço gelmemiş. Geçen çeyrek ne satışta artış var ne de karda. Üstelik zarar yazmış.
    Başka bir beklentisi var mı bilmiyorum, ilgilenmedim.
    Eğer yoksa, -olsa bile fark etmez- 4 ayda 5 kat gitmiş bir kağıttaki bu sert satış bence normal.

Ky, böyle bir şirkete bu fiyattan giriyorsa inanın her türlü ütülmeyi de hak ediyor. Spk ne yapsın!
    Tamam ev sahibi suçlu da hırsızın hiç mi suçu yok?
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

6.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Sn. Konox, Cemas'a dikkat çekince benim de ilgimi çekti.
    Henüz yeni bilanço gelmemiş. Geçen çeyrek ne satışta artış var ne de karda. Üstelik zarar yazmış.
    Başka bir beklentisi var mı bilmiyorum, ilgilenmedim.
    Eğer yoksa, -olsa bile fark etmez- 4 ayda 5 kat gitmiş bir kağıttaki bu sert satış bence normal.

Ky, böyle bir şirkete bu fiyattan giriyorsa inanın her türlü ütülmeyi de hak ediyor. Spk ne yapsın!
    Tamam ev sahibi suçlu da hırsızın hiç mi suçu yok?
    Tamamen katılıyorum. Hadi beklenti var zamanında bir şekilde 2 den girdin, olmadı 3 ten girdin. Dahada olmadı ise girme zaten affetmezler. Kendimden biliyorum tamamen acemilik zamanlarında bende buna benzer hisselere girdim affetmediler.

Blcyt'ımı seviyorum. Cemas gibi hızlı çıkmasa da içinde gizli bir cevher olduğuna inanıyorum.
    Biraz dinlenmek hakkı. Yoluna devam edecektir.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

8. Geçen seferki düzeltmenin Son Gününde 1 milyon TL lik islem hacmi yapmıştı. .bu gün de bu miktar aşağı yukarı 1 milyon TL oldu...bu gün ayrıca düşüş de durdu...bu verileri alt alta koyduğumuz da düzeltmenin bittigini düşünüyorum..yarından itibaren pozitif kapanışlar bekliyorum. .Son gördüğü 2.49 direncinin önümüzdeki günlerde görülmesini bekliyorum ...

Sayfa 236/760 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •