Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Güzel yorum olmuş , Her Rus Kürklü bir Palto her Türk Başını sokacak bir ev ister
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emlakta yeni fırsatlar
Bakan Kaynak'tan '3 milyon yeni mülteci gelebilir' uyarısı
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak 3 milyon kişilik yeni bir göç dalgasının Türkiye’ye doğru hareketlenme içinde olduğunu söyledi.
http://mobil.hurriyet.com.tr/bakan-k...arisi-40407278
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Paraları varsa ne güselll ne güselll !.. Lakin malumunuz üzere paralılar çoktan medeni ülkelere gitmiş bulunuyor, bize kalanlar çulsuzlar,bu nedenle emlakta yeni fırsatlar derken bu çulsuzlara yardım paraları için TÜRK insanı yeni vergilere hazır olsun. Alışıkdır benim Türk insanım , bağırında beslediği ayrılıkçı teröristin kaçak elektrik faturasını öder, baldırı çıplak Suriyelinin 10 çocuk yapsın diye mama parası öder , öderde öder anasını satayım, ne sesi çıkar ne soluğu, tam aksine bunları ona layık görenleri tam gaz destekler.
Eurobond faizleri 6.0-6.5% seviyelerinde dengeleniyor; konut kira geridönüş süresi de muhtemelen 100/6.0 = 16.6 yıl ; 100/6.5= 15.3 yıl aralığında dengelenebilir.
Eurobond faizleri 3.5%-4.5% bandına gerilemişti 2012-2015 yılları arasında ve konut kira geridönüş süresi 25-30 yıllara şişmişti...
YTD
Yer İmleri