Sayfa 444/651 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Baran Deniz Yazıyı Oku
    Neden peki hala burdasınız açıkçası sizin kadar ümitsizliğe kapılmış olsaydım yani ümitlerim tamamen tükenmiş olsaydı inanın satıp kurtulurdum ,Yazdıklarım kesinlikle Yatırım tavsiyesi içermez
    Bu forumda aklına gelen veya gelmeyen her türlü ihtimal konuşuldu hiç kimsenin ümidi kalmadı ara sıra bakıyoruz buraya yeni gelen arkadaşlar yeni heyecanlar katıyor bizde egleniyoruz iste satma konusuna gelince 0.50 kuruştan 50 bin tane var şu an yarı yarıya sen olsan satarmiydin ben sana satta kurtul deseydim mesela

2.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    Bu forumda aklına gelen veya gelmeyen her türlü ihtimal konuşuldu hiç kimsenin ümidi kalmadı ara sıra bakıyoruz buraya yeni gelen arkadaşlar yeni heyecanlar katıyor bizde egleniyoruz iste satma konusuna gelince 0.50 kuruştan 50 bin tane var şu an yarı yarıya sen olsan satarmiydin ben sana satta kurtul deseydim mesela
    yanlış düşünüyorsun herkesinde ümidi var........
    olmayan burda 1 dakika durmaz..............

3.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    bence sende de çok hisse var.))))

4.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    yanlış düşünüyorsun herkesinde ümidi var........
    olmayan burda 1 dakika durmaz..............
    Eyvallah herkes umuduna sahip çıksın o zaman bol şanslar

5. alical kardeşin sesi çıkmıyor.

6. Bu topicte sabit bir kaç kişi var zaten alical,eyikob ben arasıra geliyorum birde Greyder mi ne biri vardı bir haftadır falan yok galiba diğer arkadaşlar yeni katilmis

7.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    En kötü karar kararsızlıktan iyidir. bir sıfırdan her zaman büyüktür ancak siz yinede ümidinizi kaybetmeyin. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez

8.  Alıntı Originally Posted by Baran Deniz Yazıyı Oku
    En kötü karar kararsızlıktan iyidir. bir sıfırdan her zaman büyüktür ancak siz yinede ümidinizi kaybetmeyin. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez
    Vay eyvallah burda bı kaç gün kal kendini yar dan aşağı atarsin

Sayfa 444/651 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •