Sayfa 146/548 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Tepki alımı gelir mi ki? Birde 1.5 milyon açığa satış var gözüküyor ona ne diyorsun umut hocam.eskilerdensen hissenin dip noktası neresi en baba kaça düşer 2.5 tl gibi gördüm ben de
    Cozemedigim bir hipnelik var dostum bu iste.3 kusur milyon lot alip hisseyi domine etme sansi olan adam 4.17 dan brutten ciktigi gunden itibaren 2.82 ye kadar basmaz kagidi benim cozemedigim o.ya birinin malinin pesinde bunlar li alnustan 1 milyonu indirdiler.aklima daha asagisini getirmek istemiyorum bu alnus bunlar disindaysa alttan alir global gibi bu firsati verceklerini sanmam.
    Acikcasi 100 k da kazandigim paranin fazlasini 30 k da kaybettim butun dengem alt ustu
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Cozemedigim bir hipnelik var dostum bu iste.3 kusur milyon lot alip hisseyi domine etme sansi olan adam 4.17 dan brutten ciktigi gunden itibaren 2.82 ye kadar basmaz kagidi benim cozemedigim o.ya birinin malinin pesinde bunlar li alnustan 1 milyonu indirdiler.aklima daha asagisini getirmek istemiyorum bu alnus bunlar disindaysa alttan alir global gibi bu firsati verceklerini sanmam.
    Acikcasi 100 k da kazandigim paranin fazlasini 30 k da kaybettim butun dengem alt ustu
    Umut bey aynı durumdayız uzun vade karsn ı sattım bugğn 33 k tamamladım bunu3.42 oldu maliyetim.karsn onda yükseleceği tuttu.10 gün beklerim 3 ü geçmezse kolu keserim

3. 7 mart ta 4.80 görmüş. 4 gün sonra 2.80 gördü şaka gibi :D
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

4.  Alıntı Originally Posted by robben69 Yazıyı Oku
    7 mart ta 4.80 görmüş. 4 gün sonra 2.80 gördü şaka gibi :D
    Bende bugün 3.05 den aldım aldigima pişman etti ler yarın 3.05 i görse hemen kacacagim ama görünümü bilmem

GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Brüt takasmı var bu kağıtta nereden tepki verebilir

6. Brüt takas yok hocam dün bitmişti

7. Bugün 3.05 den aldım keşke almasaydim offfff

GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Eskiden su forumda aylarca 3 kisiydik su an 24 kisi var forumda hayra alamet degil bu is
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 146/548 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •