Sayfa 31/672 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by SGEZER Yazıyı Oku
    Geçmiş yıllarda ki uygulaması böyle
    Peki bir soru,
    eğer elimdeki hisseleri 1 hafta sonra satarsam bedelsiz hisselerde hakkım olur mu

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by SGEZER Yazıyı Oku
    Geçmiş yıllarda ki uygulaması böyle
    Peki bu süreye kadar hisseleri elimde bulundurmak mi gerekiyor bedelsiz için
     Alıntı Originally Posted by zars Yazıyı Oku
    Yanlış hesap 750

3.  Alıntı Originally Posted by mayil Yazıyı Oku
    Peki bu süreye kadar hisseleri elimde bulundurmak mi gerekiyor bedelsiz için

Genel kurulda alınan karar doğrultusunda yönetim kurulu karar alıp sermaye artırımı için SPK ya başvuracak SPK onay verildiğinde dağıtım tarihi belirlenecek...bedelsiz için işte o dağıtım tarihinde elinizde hisse olmak zorunda...

4.  Alıntı Originally Posted by zars Yazıyı Oku
    Genel kurulda alınan karar doğrultusunda yönetim kurulu karar alıp sermaye artırımı için SPK ya başvuracak SPK onay verildiğinde dağıtım tarihi belirlenecek...bedelsiz için işte o dağıtım tarihinde elinizde hisse olmak zorunda...
    Tsk ler bilgi için

5. Sayın Mayıl ekrana fazla sık bakamıyorum.Sayın Zars doğru bilgiyi vermiş.Evet elinizde bedelsiz tarihine kadar hisse bulundurmanız gerekiyor.Yoksa temettüyü alıp çıkmış olursunuz.

6. yarın temettü verecek
    peki bedelsiz bu sene yok mu açıklanmadı mı

27 Mart ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler
    İsgyo

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Temettü Ödemesi

ANSGR.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,06 TL, Teorik Fiyat: 2,36 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.)

ISGYO.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,075 TL, Teorik Fiyat: 1,505 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.)

ISMEN.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,1267605 TL, Teorik Fiyat: 1,213 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.)

Sayfa 31/672 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •