Sayfa 541/1081 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Adam buraya bakarak ciddi ciddi alım satım yapmış birde utanmadan ağlıyor.
    Sen önce nerede hata yaptığını iyi tahlil et bakalım...
    Hayatta kimi tecrübeler para ile satın alınır efendim. Siz de burada kendi iradeniz dışında tanımadığınız görmediğiniz birinin grafiğine biat ederek para kaybettiniz. Karşılığında hatanızı görmüş olmanız beklenir. O kaybettiğiniz para size bir ders vermiş olması gerekirken gelmiş burda mahkemeye vericem tantanası yapıyorsunuz... Yanlış!!!
    O grafik para kazandırsaydı adama emeğinin karşılığını verecek miydin? Hayır...

Ağlamayın kardeşim...

2. Umut sarı gibi lere göre sitemiz gayet nezih kıymetini bilelim

3.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Ayrıca adamın çizdiği bir grafikle adamı yerin dibine sokmakta tam komedi olmuş
    Al birini vur ötekine. 1 lotçu yunsayı nasıl unuturuz. Daha alası var. Mohikan ustasından öğrenmiş böyle çakozlamayı. Size de sözüm birini körü körüne savunmayın. Belli arkadaşınız

4.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekine. 1 lotçu yunsayı nasıl unuturuz. Daha alası var. Mohikan ustasından öğrenmiş böyle çakozlamayı. Size de sözüm birini körü körüne savunmayın. Belli arkadaşınız
    Bak kardeş fight la bırak arkadaş olmayı burda ciddi atışıp özelde bile yazıştık Yünsa’da söylediği analiz tutmadı sonrada tekrar analiz yaptı ve sacroya destek verdi ayrıca mohikani ne ara kattın gelelim sen ne yapıyon okuyup okuyup milleti karalamaktan başka
    ytd deli saçmasıdır

5. Teknik analiz herkese göre farklılık gösterebilir en iyi bilen en çok kaybeden olur burası borsa

6. Bu topikte tartışma olmasın. Sacrosantenin yazılarını kaçırmak istemiyoruz. Güzel endeks ve hisse yorumları olsun burada.

7.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Bak kardeş fight la bırak arkadaş olmayı burda ciddi atışıp özelde bile yazıştık Yünsa’da söylediği analiz tutmadı sonrada tekrar analiz yaptı ve sacroya destek verdi ayrıca mohikani ne ara kattın gelelim sen ne yapıyon okuyup okuyup milleti karalamaktan başka
    Ben bişiy yapmıyorum ya takılıyorum öyle. Bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir :D

8. Sıkıyorsa verin telefonunuzu birbirinize, gidin dışarıda paylaşın kozunuzu, burda yeter lak lak

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 541/1081 İlkİlk ... 414414915315395405415425435515916411041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •