Sayfa 542/1081 İlkİlk ... 424424925325405415425435445525926421042 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Ben bişiy yapmıyorum ya takılıyorum öyle. Bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir :D
    Neyse amacım senle veya başkasıyla tartışmak değil sadece bir insanın çizdiği bir grafik tutmadı diye aşmaya gerek yok senide eskiden beri bilirim evrenide karel 2 sen beri diyeyim��
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Neyse amacım senle veya başkasıyla tartışmak değil sadece bir insanın çizdiği bir grafik tutmadı diye aşmaya gerek yok senide eskiden beri bilirim evrenide karel 2 sen beri diyeyim��
    KArel 2 ben beri mi Burayı anlayamadım ama 2.5 tan beri karel tutanlardan ve profil resmi olan biri olarak ne demek istediniz pardon? Hayır karelden uzaklaş diyosan bilelim anlamadığım için soruyorum :D

3. Yok yok dostum bende 2 den beri taşıyorum onu demek istedim sadece geçmişe atıfta bulundum karel satılırmı hiç benim amacım sadece karelde lot arttırmak olur
    ytd deli saçmasıdır

4.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Yok yok dostum bende 2 den beri taşıyorum onu demek istedim sadece geçmişe atıfta bulundum karel satılırmı hiç benim amacım sadece karelde lot arttırmak olur
    tamamdır o zaman sen de bizdensin Yazdıklarıma komik demeyeydin iyiydi. Biz orda vatandaşın iyiliğini düşündük. Saygılar :D

Kapatın konuyu boşverin artık yaa.

yarın ne alıyoz
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

yarın ne alıyoz
    Roket diyola Kim demiş neden demiş bilmiyom

7.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    tamamdır o zaman sen de bizdensin Yazdıklarıma komik demeyeydin iyiydi. Biz orda vatandaşın iyiliğini düşündük. Saygılar :D
    Saygılar benden ama haksız yere asıyorsunuz adamı ayrıca geçmişte gerçekten özelde bile yazılıp kavga etmişliğimiz var vatandaş bence burda teknik paylaşan herkese teşekkür etmeli tabi bunda en önemli pay sacronun ama o bile söylüyor vede haklı burda amaç kommensal yaşamak ben sacroya verecem oda bana verecek
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

yarın ne alıyoz
    NE KESIYONUZ BU BAYRAM

VALLA REIS 3.dunya savası falan dedı korktuk onuda spk ya sıkayet etsek mı

SAKA LA SAKA ))

ALLAH TURK U KORUSUN VE YUCELTSIN VATANIMIZ SAOLSUN BIZ TEK PARA KAYBEDELIM

SOZ KONUSU VATAN ISE GERISI TEFERRUAT
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 542/1081 İlkİlk ... 424424925325405415425435445525926421042 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •