Sayfa 1599/2404 İlkİlk ... 5991099149915491589159715981599160016011609164916992099 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 12,785 - 12,792 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    VARANT da işlem yapmanın özelliği ne?avantajları ve dezavantajları ne?

Mesela VOB da işlem yapmanın en büyük özelliği tüm paranın 10 da biri ile aynı oranda işlem yapabilirsin.
    Diyelim ki 11.300 liran var bu para ile sadece 1000 lot Garan alabilirsin ama vob da sadece 1.130 lira ile aynı kar veya zararı edersin...diyelim ki hepten zarar ettin ..9 hakkın daha var...tabii bu benim anlattığım kadar basit değil de ..özet geçtim.
    Hayat hoş gerisi boş

2. Bir de küçük yatırımcının küçük hisselere bir düşkünlüğü var bir türlü anlamıyorum ..mesela KCHOL varken BNTAS almak nasıl bir mantık? çiftlik bank gibin bir şey herhıld
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hocam ayrıntılı anlatmıyorsun ,nasıl spot gibi düşüneyim ..şort girdim diyorsun ..diyelim ki ben senin bu varant ına long girmek istiyorum ..bu olası mı?
    sen beni anlamıyosun mert. ben teşfik etmek istemiyorum.. çünki kolay gibi görülsede çok zor bi oyun niye vebal alayım.. vop taki oyunnun alasını yapıyorlar.. hani işe yarayacak bi bilgi verebilsem. sabaha kadar anlatırım ama öyle değil..

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sen beni anlamıyosun mert. ben teşfik etmek istemiyorum.. çünki kolay gibi görülsede çok zor bi oyun niye vebal alayım.. vop taki oyunnun alasını yapıyorlar.. hani işe yarayacak bi bilgi verebilsem. sabaha kadar anlatırım ama öyle değil..
    Teşvik = isteklendirme, özendirme.

Sen bir şey demedin ki ,ben sordum ...bilgi edinmenin hiç bir sakıncası yok ..sen varant konusunda tecrübelisin bunu paylaş ..isteyen alır isteyen almaz ..katkı yapan olur olmaz ..defalarca yazdım ..sanal alemin ve bu tip forumların asıl amacı bilgi paylaşımı ve hoşça vakit geçirmek.
    Hayat hoş gerisi boş

5. http://www.hisse.net/topluluk/showth...4328#post24328

ne mahçup olacan dostum ,gel paylaş işte.

Yaşamsal süreçte sunumun önü ve arkası BİLGİ nin birikimsel dokusunu taşımalıdır...
    Ki, öğrenim ve aktarımda geçerli olan bilginin, el değiştirerek büyümesi genişlemesi dir...Paylaşmak.....

Bir seneden bile fazla zaman geçmiş ...

Yaşamsal süreçte sunumun önü ve arkası BİLGİ nin birikimsel dokusunu taşımalıdır... Ki, öğrenim ve aktarımda geçerli olan bilginin, el değiştirerek büyümesi genişlemesi dir...Paylaşmak.....
    Hayat hoş gerisi boş

Teşvik = isteklendirme, özendirme.

Sen bir şey demedin ki ,ben sordum ...bilgi edinmenin hiç bir sakıncası yok ..sen varant konusunda tecrübelisin bunu paylaş ..isteyen alır isteyen almaz ..katkı yapan olur olmaz ..defalarca yazdım ..sanal alemin ve bu tip forumların asıl amacı bilgi paylaşımı ve hoşça vakit geçirmek.
    özeline yazdım.. ordan devam edelim.. burdan bana göre uygun değil..

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    özeline yazdım.. ordan devam edelim.. burdan bana göre uygun değil..
    Paylaşmak istersen buyur paylaş ...uygun olup olmadığını okuyanlar karar verir.

Gizli saklı bir şey konuşmuyoruz bu sebep ile özel'e gerek yok ..ki umuma açık bir forumda hiç anlam veremediğim ve aynen geçen gün itibar olayı için belirttiğim gibi hiç te haz almadığım bir uygulma özel yazışmalar.
    Hayat hoş gerisi boş

8. Daha önce de paylaştığım grafik ..xu100

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1599/2404 İlkİlk ... 5991099149915491589159715981599160016011609164916992099 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •