Sayfa 164/244 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214 ... SonSon
Arama sonucu : 1949 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. sabaha karşı rüyamda kağıdın 6 tl olduğunu gördüm neyseki 6 falan olmasada artıda kapattı. burlarda küçük hesaplarla doldur boşalt yaparsa spek hiçte eli boş kalmaz. yalnız takaslarda görünüm iyi dediğimde en yüksek 4.61 i gördü. yani karşılığı bu oldu. şu anda ise takaslarda görünüm tam tersi kötü yani. büyük hareket olmazsa dediğim gibi sırf ilgi için buralarda tutar spek ve ky gevşedikçede satış baskısı kurarak 4 e kadar aynı hareketi yapabilir. zaten 4.40 psikolojik destek. 4.30 a doğru düşsün dediğim gibi spek kağıdı hareketlendiremdediğinde de kağıdın işi tamamen bitmiş olur. ve yatayda uzuna sarar tahminim. açıkçası kağıt trend oluşturamayacak kadar dağınık bence. o yüzden malesef olumsuz senaryo olacak. yani göstergeler açıkça bunu gösterirken niye beklediğimide bilmiyorum. kendi görüşümdür yatırım yavsiyesi değildir.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. evet 4.40 psikolojik desteğini bozmuyor. en azından iyi bir göstergemiz var. birde takas olumluya döndü. benden başka kimse yokmu kağıtta kendimiz yazıyoruz kendimiz okuyoruz YTD.

3. Hergün cımbızla düşürüyorlar acı çektire çektire

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ben yanlış yere bakmışım. 129 000 lot işlemi nerden gördüm ben? acı çektirme falan yok gardaş. hareketsiz kalan kağıt ne olur kendi haline bırakılmış gibi düşer. burda spek olsun veya olmasın zorlamaz. ancak temizlik yaparki bu kağıdın ölmüş halidir. ama dahada kötüsü var o da çürümüş hali. bu durumlarda kağıtla ya uzuna oynanır yada bir speğin bir amacı varsa ona göre hareket ettirir. ama her ikiside uzun vadelidir bu durumda öyle görünüyorki topikteki tek kişi olarak kağıdın enayisi oluyorum galiba. tek bir tesellisi pek olmayan ümidim var o da ; borsada olmaz diye bir şey yoktur. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    ben yanlış yere bakmışım. 129 000 lot işlemi nerden gördüm ben? acı çektirme falan yok gardaş. hareketsiz kalan kağıt ne olur kendi haline bırakılmış gibi düşer. burda spek olsun veya olmasın zorlamaz. ancak temizlik yaparki bu kağıdın ölmüş halidir. ama dahada kötüsü var o da çürümüş hali. bu durumlarda kağıtla ya uzuna oynanır yada bir speğin bir amacı varsa ona göre hareket ettirir. ama her ikiside uzun vadelidir bu durumda öyle görünüyorki topikteki tek kişi olarak kağıdın enayisi oluyorum galiba. tek bir tesellisi pek olmayan ümidim var o da ; borsada olmaz diye bir şey yoktur. YTD.
    Esatafurullah kardeşim varlığın yeter

6. eyvallah gardaş da kağıt bitiyor gibi . bittimi bizde kalmayız. acaip sıktı.satıp kurtulmak belki en iyisi. YTD

7. Capital takaslarda alıcı görünüyor. Bu 4.40 ı göstermekte korumaktaki amaç ne?

8. A1 gel gel yapıyor iş boş dururmu oda çakıyor bezdirmede üzerlerine yok gedikte zaten bir halt kalmadı gedik götürürse götürür gerisi cacık

Sayfa 164/244 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •