Şu kervn sahibi ben olmalıydımki lara ötele katarlı arap şehi bin abdi muhterem petrol kralı ile ortak olduk oluyoruz haber yapardım bu foruma algı için gelen o malum arkdaşlarıda 2 karış sakal bıraktırıp nalburdan 10 kg arap boyası ile boyar 2 mt çarşaf dolardım 10 tane keçi cadırı kurardım ötelin bahcesine olurdu arap cadırı 40 tanede deve baglardım otelin bahcesine kral dairesinide arap petrol kralı diye tasis ederdim 40 deve dolar yükü ile katarlı arap şehi geldi diye bir basında reklam bir reklam arap İngiliz rus turustlerden gelen dolarıda devedeki yüklerin üzerine 100 dolar döşer altına taş toprak koyardım bir reklam bir reklam benim 40 deve 400 deve yükü yeşil dolar olurdu kıytırık şirketler aya çıktı 40 defa bizim kervn kaldı yaya kervn holding sahibi olacagım hem vallahi hem billahi danışmanın avukatın hepsini ötelin arka kapısına ayaklarından asarım 5 yıl para yatarmı çalışan demir pas tutmaz yatan parada pas tutar pul olur 5 yıl bu holding bünyesindeki müdürler avukatlar danışmanlar vs ne işe yarıyor ?isterseniz ben gönüllü gelebilirim danışmanınız olarak size 40 tane dünya genelinde ötel aldıracak parayı kazandırım her şirkete gelen kap haberinde kervn holdinge 4 tavan cekerim tavana bakmaktan borsa camiyasının boynu tutulur yıldızlarla yazarım göklere kervin holdingin ismini bedava reklam olur ötellere ozaman otellerinizde ful çeker yaz kış boş oda bulunmaz iki katı fiyat cekseniz bile boş oda kalmaz bilonçodan önce bir haber yükselt hisseyi sonra bilonçoyu gönder yükselt vsss y.t.d hayelden ibarettir ismi üzerinde hayel

Yer İmleri