SEvgili OSO ben kendimce tesbit ettiğim bir hususla ilgili yaptığım yorumun doğruluğu üzerine görüş sordum.Yoksa baht ve talih işleri bir gerçek zaten.
SEvgili OSO ben kendimce tesbit ettiğim bir hususla ilgili yaptığım yorumun doğruluğu üzerine görüş sordum.Yoksa baht ve talih işleri bir gerçek zaten.
Sevgili kardeşim,
1 yıldır bende takipteyim. Ani ve agresif anlamsız iniş ve çıkış hareketleri var .Belki bu nedenle Afyon ile ilgili analiz ve yorum yapan kimsede yok.Kimse ne olacağını kestiremiyor.zamanında 20-30 katı gibi rakamlardan bahsediliyor.Ben buradayım ve bekleyip görmek istiyorum.20-30 katları görmeyiz ama En azından torunlar allah razı olsun der belki,
Syg+svg,
Günaydın.Öncelikle kandilinizi kutluyorum
.Akşamdan sabaha önemli haberlerde biri ABD deki faiz ayarlamasından geldi.Endekse müsbet yansır ama bizim kağıda nasıl yansır bilmek zor.
Bu arada yıllar önce oldukça zararla çıktığım Doğan grubu kağıtlara bakarmısınız dün %20 primleniverdi..Bugünnde taraflar arasındaki görüşmeler bitene kadar yükseliş devam eder herhalde.
Gerçekten borsada sebat şart.Bu sefer çıkmak yok.Düşünebiliyormusunuz Girdiğim kağıtların tamamı(DYHOL,HURGZ,ASELSAN,CMBTN)sebat etmeyip çıktıktan sonra primlendiler.
elverdiğince burdan kaçmak yok.Hoşçakalın.
Son düzenleme : waktanw; 22-03-2018 saat: 08:14.
DEğerli ortaklar nerelerdesiniz.Doğan'laramı geçtiniz yoksa.
hayırlı kandiller. velakin hissemiz de bizde duruyoruz..
Götürmek istemiyorlar debamlı bir baskı alan kişi kactan alıyorda 1 kademe sonra tekrar satıyor anlamış degilim
Herkesin kandili mübarek olsun
Dikkatinizi çekmiştir muhakkak.Sanki yavaş yavaş yukarıya çekiyorlar gibi.
Yer İmleri