SEvgili OSO ben kendimce tesbit ettiðim bir hususla ilgili yaptýðým yorumun doðruluðu üzerine görüþ sordum.Yoksa baht ve talih iþleri bir gerçek zaten.
SEvgili OSO ben kendimce tesbit ettiðim bir hususla ilgili yaptýðým yorumun doðruluðu üzerine görüþ sordum.Yoksa baht ve talih iþleri bir gerçek zaten.
Sevgili kardeþim,
1 yýldýr bende takipteyim. Ani ve agresif anlamsýz iniþ ve çýkýþ hareketleri var .Belki bu nedenle Afyon ile ilgili analiz ve yorum yapan kimsede yok.Kimse ne olacaðýný kestiremiyor.zamanýnda 20-30 katý gibi rakamlardan bahsediliyor.Ben buradayým ve bekleyip görmek istiyorum.20-30 katlarý görmeyiz ama En azýndan torunlar allah razý olsun der belki,
Syg+svg,
Günaydýn.Öncelikle kandilinizi kutluyorum
.Akþamdan sabaha önemli haberlerde biri ABD deki faiz ayarlamasýndan geldi.Endekse müsbet yansýr ama bizim kaðýda nasýl yansýr bilmek zor.
Bu arada yýllar önce oldukça zararla çýktýðým Doðan grubu kaðýtlara bakarmýsýnýz dün %20 primleniverdi..Bugünnde taraflar arasýndaki görüþmeler bitene kadar yükseliþ devam eder herhalde.
Gerçekten borsada sebat þart.Bu sefer çýkmak yok.Düþünebiliyormusunuz Girdiðim kaðýtlarýn tamamý(DYHOL,HURGZ,ASELSAN,CMBTN)sebat etmeyip çýktýktan sonra primlendiler.
elverdiðince burdan kaçmak yok.Hoþçakalýn.
Son düzenleme : waktanw; 22-03-2018 saat: 08:14.
DEðerli ortaklar nerelerdesiniz.Doðan'laramý geçtiniz yoksa.
hayýrlý kandiller. velakin hissemiz de bizde duruyoruz..
Götürmek istemiyorlar debamlý bir baský alan kiþi kactan alýyorda 1 kademe sonra tekrar satýyor anlamýþ degilim
Herkesin kandili mübarek olsun
Dikkatinizi çekmiþtir muhakkak.Sanki yavaþ yavaþ yukarýya çekiyorlar gibi.
Yer Ýmleri