Sayfa 363/539 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Takas bir ara -35 binlere kadar düşmüştü.kapanista -11 bin kapatti.694 kademesi alisa 21 bin lot yazmislar karanlik odada hissenin sahipli oldugu algisi yapiyorlar.ama bugun korkanin ve stoplari calistiranin malini aldilar gibi geliyor.gunluk tahtada gördüğüm alis kadmelerini çok zayif birakip satis kademelerini sisirmeleri.ama bir daha gordumki bistte ky kolay kolay ekmek yok.isyatirimdan bugun satanlar yarin yukseldigi zaman hemen atliyorlar gecmisteki takas takibimden tecrubem.burada yazilanlarla islem yapmayin.para kolay kazanilmiyor adamlar tahtada istedigini yapiyorlar.y.t.d.

2. Ben bakmıyorum derinlik ekraninida kapattılar zaten 😎 aracı kurum ama gerçekten geçen zaman çok acı oldu 5.10 dan satmistim karellerimi bunu almak için nereden nereye

ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Akça Yazıyı Oku
    Borsada 500 civarı şirket var biliyorsunuz. %99 unun zihniyeti aynı. Herkesin hissede olduğu zaman değil kimsenin hissede olmadığı zaman yukarı gider. Patronlar çok kazanmadan ky az da olsa kazanamaz. Kazandirmazlar. Helede boyle çok sığ bir tahtada. Adamlar tek tek lot sayıyor. Hisse çok sığ olduğu için düşüşüde, yükselişide sert oluyor. Aslında adamlar nakit parayı cebe almıyor, bana garip geldi. Sermaye yapısını az da olsa güçlendiriyor. Yani şirkete oynuyorlar durumu var. Kötü olan süre. Yıl sonu. Ellerindeki nakiti ne yapacaklar esas konu bu aslında. İşimiz yok deyip bankadan faizmi alacaklar, yoksa yeni bir proje, ortaklık veya satınalmamı yapacaklar.? Bunu onlar biliyor. Bizede sadece sabırla beklemek düşüyor. Yoksa fiyat olarak yeri kesinlikle buralar değil , çok daha yukarılar. AÄ£a onlar.

Hangi nakiti?
    Şirketin parası olsa kredi kullanır mı?

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Hangi nakiti?
    Şirketin parası olsa kredi kullanır mı?

YTD
    Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir İnsaf hiç mi doğru bir tarafı yok bu şirketin Bu kadar olumsuz şu anki durumdan keyif alır konuşmanız sizin bilgi birikiminize yakışmıyor

Sığ patron kağıdı Ne olacak yani Buyrun beraber yiyelim mi diyecek Sabreden kalır Kalan kazanır Net Bu herzaman böyle olmuştur
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

5. Açıkçası benim beklentim %200 bedelsizdi bi miktar temettü. 12 aylık bilançoda yanlış hatırlamıyorsam kısa vade yükümlülügü 1/8' e, uzun vade yükümlülügü 1/7 inmişti( kontrol etmek lazım ). Ciddi anlamda borç ödemiş şirket. Konak ve mersinli de 2 ana taşınmazı olması lazım şirketin. Oralara hastane ve konut proje çalışması yazıyordu raporda. Dağıtılmayan karın yeni projeler için kaynak olarak tutulduğunu düşünüyorum.

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by MIRACLE Yazıyı Oku
    Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir İnsaf hiç mi doğru bir tarafı yok bu şirketin Bu kadar olumsuz şu anki durumdan keyif alır konuşmanız sizin bilgi birikiminize yakışmıyor

Sığ patron kağıdı Ne olacak yani Buyrun beraber yiyelim mi diyecek Sabreden kalır Kalan kazanır Net Bu herzaman böyle olmuştur
    Bu topikte yalan yanlış yazanlar çoğaldı yazılanlara dikkat ediniz istemeden suçlu duruma düşmeyiniz.
    Kasıtlı yazıldığını düşünmeye başlayacağım.
    Şirketin kasasında para olsa öncelikle kredi borcunu kapatır faiz ödemez.

YTD

7. Zamanında burada çoğunluk yukarı döner artık ederken 5,65 gapi kapatmadan yukarı gitmez diyen benim O yüzden üstüme alınacak durumum yok çok şükür Aklımızın erdiği kadar yatırımcısı olduğumuz kağıdı konuşuyoruz Zaman herşeyin ilacı
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

8. Şimdi yarın konusalim arkadaslar....bu düşüş bir silkeleme olduğu gün gibi ortadadır...muhtemelen yarina 7 üzerin e atarsa tepki gelecektir zira alt banda degmistir...belkide yükselişin habercisidir...pazartesiye paket açıklanacaktır...insaat için onemli krediler var deniyor...kismet...y.t.d..

Sayfa 363/539 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •