Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
    þirketin faaliyeti neden kalmamýþ oluyor.sahip deðiþiyor
    ayrýca para doðan holdinðe giriyor
    þirketin yuzde 92.55 dogan holdingte
    yeni sahibi çaðrý yapmak durumunda
    benim anlamadýðým holdinð 5 defa neden hisse sattý satýþ sürecinde olan þirketin hissesini

3.  Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    þirketin faaliyeti neden kalmamýþ oluyor.sahip deðiþiyor
    ayrýca para doðan holdinðe giriyor
    þirketin yuzde 92.55 dogan holdingte
    yeni sahibi çaðrý yapmak durumunda
    benim anlamadýðým holdinð 5 defa neden hisse sattý satýþ sürecinde olan þirketin hissesini
    Dgzte satilmiyor degerli kardesim.tebden yapilan hisse satisinda karsi tarafta kendiydi siz merak etmeyin.yapilan spekulatif harekette piyasadaki cakili mali alma hareketiydi.Sirketin ortaklik yapisi degismiyor ki varlik satisi oluyor bir kap i gorelim sonra gerekli seyleri soyleriz
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    Dgzte satilmiyor degerli kardesim.tebden yapilan hisse satisinda karsi tarafta kendiydi siz merak etmeyin.yapilan spekulatif harekette piyasadaki cakili mali alma hareketiydi.Sirketin ortaklik yapisi degismiyor ki varlik satisi oluyor bir kap i gorelim sonra gerekli seyleri soyleriz
    kardeþim her halukarda bu satýþ önemli nitelikte iþleme girer kanaatindeyim
    yt.tav.deðildir

5.  Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    kardeþim her halukarda bu satýþ önemli nitelikte iþleme girer kanaatindeyim
    yt.tav.deðildir
    Cagri olsun kottan cikmadigi muddetce isimize gelir anormal fiyatlamalar olur,)
    @borsavizyon

6.  Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
    Ýzmir'de ýsmarlayacaðýnýz yemeðe ben talibim Sayýn borsavizyon

7.  Alýntý Originally Posted by muðla3548 Yazýyý Oku
    Ýzmir'de ýsmarlayacaðýnýz yemeðe ben talibim Sayýn borsavizyon
    En yakin fiyat dedim tahmin alayim kimin fiyati daha yakinsa ona yemekler benden.tarih 21 nisan son bakalim kimin iskembeden atmasi saglam))
    @borsavizyon

8.  Alýntý Originally Posted by borsavizyon Yazýyý Oku
    En yakin fiyat dedim tahmin alayim kimin fiyati daha yakinsa ona yemekler benden.tarih 21 nisan son bakalim kimin iskembeden atmasi saglam))
    7tl ben yerim o yemegi[emoji12]

SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •